Računalništvo, telefonija
19.01.2018 11:35
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telekom Slovenije uporabnikom odslej omogoča tudi hibridni dostop do interneta

Telekom Slovenije uporabnikom odslej omogoča tudi hibridni dostop do interneta
Telekom Slovenije uporabnikom odslej omogoča tudi hibridni dostop do interneta

Telekom Slovenije je s petkom, 19. januarja, uporabnikom omogočil hibridni internetni dostop, ki zagotavlja višje internetne hitrosti tistim uporabnikom, ki za dostop uporabljajo bakrene povezave. Hibridni dostop je kot dodatna storitev na voljo naročnikom paketov s storitvami trojček (internet, televizija in telefonija), in sicer na območjih, kjer bakreno omrežje trenutno ne zagotavlja višjih prenosnih hitrosti, je pa na voljo mobilni signal LTE/4G. Naročniki, ki se bodo odločili za hibridni dostop, bodo zadržali enako mesečno naročnino paketa, doplačali pa bodo najem ustreznega modema. Uporabniki lahko izbirajo med storitvama Hibridni dostop in Hibridni dostop plus.

Storitev Hibridni dostop omogoča neomejen prenos podatkov s hitrostmi do 10 Mbit/s do uporabnika in do 2 Mbit/s od uporabnika; doplačilo za uporabo modema znaša 2,90 evra mesečno.

Storitev Hibridni dostop plus pa omogoča neomejen prenos podatkov s hitrostmi do 20 Mbit/s do uporabnika in do 5 Mbit/s od uporabnika; doplačilo za uporabo modema je 5,90 evra mesečno.

Ob naročilu izbrane storitve uporabnik prejme vso potrebno opremo (hibridni modem s SIM-kartico in komunikator IPTV BOX S). Za njeno namestitev pri uporabniku bodo poskrbeli strokovnjaki Telekoma Slovenije, s čimer bo zagotovljeno zanesljivo delovanje in kakovosten dostop do komunikacijskih storitev.

Uporabniki, ki se bodo odločili za hibridni dostop do interneta, bodo pridobili dodaten širokopasovni prenos podatkov prek mobilnega omrežja LTE/4G, kar jim bo zagotovilo višje prenosne hitrosti kot sicer. Na ta način kombiniran prenos podatkov omogoča bolj kakovostno uporabniško izkušnjo na območjih, kjer ni možnosti povezave na optično omrežje ali pa je ta še v izgradnji, in sicer tudi ob hkratni uporabi interneta in televizije.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več