Računalništvo, telefonija
13.11.2019 11:00

Deli z drugimi:

Share

Telekom Slovenije z novim paketom NekiNeki mlade povezuje v pleme

Telekom Slovenije je uspešnost YouTube kanala NekiNeki nadgradil z naročniškim paketom NekiNeki za mlade. Mladi se na družbenih omrežjih in prek mobilnih aplikacij povezujejo v različne skupine glede na vsebino in skupne interese, v Telekomu Slovenije pa jim odslej omogočajo, da se povežejo tudi na ravni komunikacijskih storitev. Nov paket namreč mladim do 31. leta omogoča, da se do štirje prijatelji povežejo v pleme, s čimer vsak pridobi dodatne ugodnosti. Paket mesečno zagotavlja neomejene klice in sporočila v Sloveniji in državah EU-tarife ter 100 GB prenosa podatkov (od tega 9.585 MB v državah EU-tarife), vsak prijatelj, ki se poveže v pleme, pa dodatno vsak mesece prejme še 100 GB mobilnega prenosa podatkov v omrežju Telekoma Slovenije in popust na mesečno naročnino.
Telekom Slovenije z novim paketom NekiNeki mlade povezuje v pleme
Telekom Slovenije z novim paketom NekiNeki mlade povezuje v pleme

Nosilec plemena je poglavar, ki se mu lahko pridružijo še en, dva ali trije člani (naročniki paketa NekiNeki). Poglavar pleme ustvari zelo preprosto, in sicer tako, da pošlje SMS z vsebino PLEME na številko 1918, ali pa pleme ustvari v Mojem Telekomu (http://ts.si/MT-pleme). S tem poglavar pridobi kodo, ki jo posreduje svojim prijateljem in ki jo vpišejo v Moj Telekom, ali pošljejo SMS z vsebino PLEME KODA na številko 1918.

Poglavar za vsakega člana plemena pridobi 1 evro popusta pri mesečni naročnini, ki v osnovi znaša 19,99 evra. V primeru enega pridruženega člana tako pridobi 1 evro popusta, v primeru dveh članov 2 evra, v primeru treh pa 3 evre popusta, za vsakega člana plemena pa pridobi tudi dodatnih 100 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. To pomeni, da v primeru dveh pridruženih članov poglavar pridobi dodatnih 200 GB, v primeru treh pridruženih članov pa 300 GB. Tako pridobljeni gigabajti se prištejejo 100 GB prenosa podatkov, ki so že vključeni v naročnino. Vsak član, ki se pridruži plemenu, pridobi 1 evro popusta pri mesečni naročnini in dodatnih 100 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Dodatna količina in popust veljata v okviru posameznega obračunskega obdobja. Vsak posameznik je lahko vključen le v eno pleme.

S plemenom znaša naročnina na paket NekiNeki za poglavarja torej od 16,99 evra dalje, ki ima ob tem na voljo do 400 GB prenosa podatkov, od tega 9.585 MB v državah EU-tarife. Član plemena pa ima za 18,99 evra na voljo 200 GB mobilnega prenosa podatkov, od tega 9.585 MB v državah EU-tarife. Pri tem imajo vsi na voljo mobilni internet s prenosnimi hitrostmi 300 Mbit/s do uporabnika in 50 Mbit/s od uporabnika.

Naročniško razmerje za paket NekiNeki lahko sklenejo mladi od 6. do 31. leta (do 15. leta starosti je nosilec naročniškega razmerja starš oziroma zakoniti zastopnik). Za obstoječe naročnike mobilnih storitev Telekoma Slovenije je prehod na paket NekiNeki brezplačen. Spremembo paketa lahko uredijo tudi prek Mojega Telekoma (http://ts.si/MT-paket).

Naročniki NekiNeki lahko izbirajo med številnimi mobiteli po redni in akcijski ceni. Tako je po akcijski ceni na voljo Huawei P Smart Z, in sicer za 72 evrov (24-krat po 3 evre mesečno z vezavo za 24 mesecev) oziroma 108 evrov (12-krat po 9 evrov mesečno z vezavo za 12 mesecev). Ob nakupu mobitela kot darilo prejmejo še brezžične bluetooth slušalke Huawei.

Več tudi na http://ts.si/pleme.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več