Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

06.02.2021      7:25
Telemachu zaupa že več kot 600.000 mobilnih uporabnikov

Telemach slavi novo prelomnico

Telemach slavi novo prelomnico – 600.000 mobilnih uporabnikovTelemach slavi novo prelomnico – 600.000 mobilnih uporabnikov
Telemach je že drugo leto zapored prejel prestižni certifikat Best in Test

Telemach je že vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Zaradi nadaljevanja trenda hitre rasti sedaj slavijo novo prelomnico - 600.000 uporabnikov. Ob tem pa so še prejeli certifikat za najboljše mobilno in fiksno omrežje po uporabniški izkušnji1.

Telemach svoj tržni delež na področju mobilne telefonije iz leta v leto povečuje zahvaljujoč paketom iz družine VEČ. Paketi VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ so zelo enostavni, pregledni in bogati ter veljajo za prvo izbiro v mobilnem segmentu. V sklopu družine paketov VEČ pri Telemachu uporabnikom ponujajo tudi prilagojeno ponudbo za otroke VEČ IMAM ter za starejše VEČ SENIOR, naročnikom pa so v vseh paketih na voljo tudi dodatne ugodnosti, kot je brezplačna uporaba brezžičnih omrežij UNIFI in UNIFI TRAVEL ter mobilne televizije EON.

Pakete iz družine VEČ, ki so lani praznovali tudi 5 let obstoja na trgu, pri Telemachu nenehno nadgrajujejo in povečujejo količine prenosa podatkov. Do zadnjega povišanja je prišlo lani, ko so najprej dvignili količino prenosa v paketu VEČ (na 3 GB), nato pa še v paketu ŠE VEČ (na 60 GB). V paketu NAJVEČ je prenos neomejen, kar je Telemach pred dvema letoma ponudil kot prvi slovenski operater. Prav tako so v podjetju povečali prenos podatkov v ponudbi VEČ IMAM (na 27 GB). Ker se potrebe uporabnikov nenehno povečujejo, bodo pakete nadgrajevali tudi v prihodnje, pri čemer posebno pozornost vedno namenjajo temu, da so nadgradenj poleg novih naročnikov deležni tudi obstoječi, saj je za Telemach zvestoba vrlina, ki je še kako pomembna.

»Zadovoljstvo ob novem pomembnem mejniku naših paketov iz družine VEČ je seveda izjemno, naš cilj pa razumljivo nadaljnja rast. To lahko dosežemo le z nadaljnjimi nadgrajevanji, s katerimi bomo še naprej narekovali nove trende. Uporabniki so vse naše napore doslej prepoznavali, kar se odraža tudi v nenehni rasti naročnikov. Tovrstni mejniki so potrditev, da uspešno sledimo svoji viziji in poslanstvu, ter nam dajejo zagon za naprej,« pravi predsednik poslovodstva Telemacha Adrian Ježina. Poudaril je še, da bodo gradnjo in posodobitve mobilnega omrežja nadaljevali tudi v prihodnje, predvsem pa se bodo osredotočali na novo tehnologijo 5G, s katero se bo, verjame, še dodatno pospešila digitalizacija gospodarstva in družbe v državi.

Telemach drugo leto zapored s certifikatom Best in Test

Nenehna rast števila naročnikov je posledica vrhunskih storitev. Teh ne bi bilo brez nenehnih vlaganj in nadgradenj v infrastrukturo, saj so potrebna vedno bolj zmogljiva omrežja, kar se še toliko bolj kaže v zadnjem letu dni, ko je bil zaradi koronavirsune bolezni preskok v digitalizaciji še veliko večji od napovedi. Ker se bo proces digitalizacije nadaljeval, se bodo v podjetju še naprej posvečali vlaganjem, saj se zavedajo, da lahko njihove storitve le na ta način ostanejo najboljše.

Prav najnaprednejše ter zanesljive storitve so Telemachu še drugo leto zapored prinesle certifikat Best in Test mednarodno priznanega podjetja Umlaut za najboljšo uporabniško izkušnjo tako na fiksnem kot mobilnem področju1. »Novo leto, novo priznanje. V podjetju smo ponosni, da je bila skozi celotno obdobje pandemije uporabniška izkušnja Telemachovih uporabnikov najboljša in vsi skupaj se bomo trudili, da bo še naprej tako,« je dodal Ježina.

Posebne akcije in »Optimisti«

Ob novih mejnikih so v podjetju pripravili posebne ponudbe tako za obstoječe kot nove naročnike, povezali pa so se tudi z »Optimisti«. Gre za prvo (in za zdaj tudi edino) slovensko originalno digitalno komedijo in za najnovejši hit Lada Bizovičarja, ob katerem igrata še Janez Hočevar Rifle in Goran Hrvaćanin (Gojko Ajkula). Po zelo odmevni januarski premieri in še dveh ponovitvah bo trojica za zabavo skrbela tudi v februarju. Predstavo je mogoče gledati le v živo, gledalci pa lahko na potek vplivajo z glasovanjem. Telemach novim in obstoječim naročnikom pri nakupu vstopnic ponuja popust.

Trditev o najboljšem omrežju temelji na rezultatih neodvisne raziskave, ki jo je v Sloveniji izvedla družba umlaut AG s t. i. metodologijo množičnega zunanjega izvajanja (crowdsourcing) v obdobju od julija do decembra 2020. Telemach je za mobilno in fiksno omrežje prejel certifikat »Najboljši na testu« po uporabniški izkušnji. n=92,3 milijonov za mobilno omrežje in n=1,4 milijonov za fiksno omrežje«. Več na: https://telemach.si/naj-omrezje

Sponzorirano

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?