Računalništvo, telefonija
16.03.2017 10:00

Deli z drugimi:

Share

Tenable Network Security v Veracompu

Tenable Network Security v Veracompu
Tenable Network Security v Veracompu

Veracomp d.o.o. je postal uradni distributer za Tenable Network Security, proizvajalca enega od prvih sistemov za preverjanje ranljivosti – Nessus.

Tenable Network Security rešitve so namenjene odkrivanju tveganj in ranljivosti sistema. Uporabnikom omogočajo naprekinjen vpogled in kontekst aktivnosti znotraj omrežja ali izpostavljenih sredstev. Z uporabo Tenable rešitev lahko podjetja prioritizirajo zaščito in zmanjšajo svojo izpostavljenost, kar je še zlasti pomembno za podjetja iz finančnega ali državnega sektorja, ker so v današnjem času pod velikim pritiskom varnostnih in pravnih regulativ.

Tenable Network Security ponudba se deli na segment ocene ranljivosti (vulnerability scanning), analizo ranljivosti (vulnerability analytics) in segment neprekinjenega sledenja (continuous monitoring).

Aleksandar Stančin, Član uprave, Veracomp d.o.o.: Z Nessusom sem se prvič srečal leta 1999, ko je po mojem mnenju IT varnost predstavljala neobvezen hobi. S preskokom 17 let kasneje, v letu 2016 prihajamo v kontakt s podjetjem Tenable, rezultat pa je dogovor o sodelovanju in podpisovanje pogodbe o distribuciji; z neizbežnim spominjanjem študentskega obdobja. Iz perspektive našeg portfelja varnostnih rešitev, je to dobrodošel košček sestavljanke, ki nas vodi k širši sliki – celoviti ponudbi varnostnih rešitev, ki med seboj sodelujejo in podjetjem omogočajo zaščito podatkov na najvišji ravni. Če še niste preizkusili Nessus, osebno mislim, da ni nikogar, ki se v IT ukvarja z varnostjo in da ni slišal za Nessus, predlagam, da ga preizkusite brez obveznosti.

Veracomp je ustanovljen leta 1991 na Poljskem in je eden izmed največjih Value Added Distributerjev v CEE regiji. Tenable Network Security rešitve bodo uporabnikom v Adriatic regiji na voljo preko prodajne partnerske mreže podjetja Veracomp d.o.o.

V ponudbi podjetja Veracomp se nahajajo rešitve za varnost, omrežja, telekomunikacijo in podatkovne centre. Kot distributer z dodano vrednostjo (ti. VAD) nudi predprodajno in tehnično podporo, šolanja in svetovanje za partnerje ter napredne storitve logistike, poslovno in marketinško podporo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Exclusive Networks Slovenia d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Exclusive Networks Slovenia d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Exclusive Networks Slovenia d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več