Računalništvo, telefonija
05.12.2013 07:37

Deli z drugimi:

Share

Težko pričakovani GELJET tiskalnik sedaj tudi samo v črno belem tisku

Ricoh GELJET tehnologija se ponaša z izrednimi odlikami: tehnologija za visoko kakovost izpisa, visoko hitrost izpisa ter visoko kakovostno tiskanje.
Ricoh Geljet SG K3100DN
Ricoh Geljet SG K3100DN

Geljet tiskalniki uporabljajo hitro sušeč viskozni pigmentni gel in omogočajo visoko kvaliteten črno bel izpis z nizkim stroškom izpisa. Zaradi izredno hitro sušeče gel barve se lahko ponaša tudi z izredno hitrim dvostranskim tiskanjem.


Prijazen okolju

GELJET porabi 90% manj električne energije kot laserski tiskalniki, z znatinim zmanjšanjem CO2 emisij. SG K3100DN ponuja varčevanje z energijo ko je le ta v spanju. S kratkim časom ogrevanja ravno tako poskrbi, da se ne rabi nepotrebna energija in omogoči pričetek tiskanja takoj. Značilna prednost SG K3100DN je tudi izredno nizek celoten strošek lastništva (TCO).

Uporabniku prijazen dizajn

Z majhnim obsegom ta kompaktni tiskalnik zajame miminalni prstor na delovni površini in omogoča enostavno upravljanje iz frontne strani z 2 vrstičnim LCD ekranom. Preprosta nastavitvev tiskanja ovojnic pa se ponuja že v samem gonilniku.

»Zniževalec« stroškov

Uživajte v prednosti nizkih stroškov lastništva, kajti poraba je znatno manjša v primerjavi z laserskim tiskalnikom. Izredno visoka kapaciteta tonerja z 10.000 izpisi znatno zmanjša strošek izpisa.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več