05.12.2018 20:10

The Council

The Council - že v prodaji
The Council

Nekateri trdijo, da so pustolovske igre mrtve. Niso, le spremenile so se – vendar filmska smer, ki jo je z Walking Dead, Batmanom in ostalimi naslovi zakoličila firma Telltale Games, ni edina. To dokazuje igra The Council, v kateri igralec v 18. stoletju postane član skrivne “prostozidarske” druščine. V njej se tare velikih živin, kot sta Napoleon in George Washington, nekdo od njih (ali nekdo čisto drug?) pa je vpleten v izginotje igralčeve matere. Igranje temelji na pogovorih, kjer je mogoče na različne načine vplivati na izid, detektivskem delu, zvedavosti in logiki. Na razpolago je celotna prva sezona te epizodne avanture!

Za ljubitelje detektivk zagotovo prava poslastica.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo