Računalništvo, telefonija
07.11.2017 14:14

Deli z drugimi:

Share

The Guardian Huawei Mate 10 Pro poimenoval »pravi zmagovalec«

The Guardian Huawei Mate 10 Pro poimenoval »pravi zmagovalec«
The Guardian Huawei Mate 10 Pro poimenoval »pravi zmagovalec«

The Guardian je Huawei Mate 10 Pro ocenil s 5 od 5 zvezdic. Sam Gibbs je objasnil, da je to Huaweijeva najboljša naprava do sedaj in pravi zmagovalec. Pohvalil je zmogljiv procesor Kirin 970, ki zagotavlja hitro delovanje. Prav tako je pohvalil čitalec prstnih odtisov, ki je najboljši v industriji ter izpopolnjen vmesnik EMUI 8.0 ter Leica dvojno kamero. Poudaril je, da je najbolj navdušujoč element Mate 10 Pro njegova “fantastična zmogljivost baterije”.

“Mate 10 Pro je zmogel dva cela dneva brez polnjenja – prižgan je bil ob 7. uri zjutraj, izpraznil pa se je tretji dan ob 9. uri zjutraj, kar pomeni več kot 50 ur brez posebnih načinov za varčevanje baterije, pri čemer konkurenca zmore le okoli 30 ur,« pravi Gibbs v članku. Dodatno izpostavi pomen hitrega nalaganja aplikacij. “Aplikacije, vključno z velikimi igrami, so se nalagale hitreje kot pri konkurenci. Preklapljanje med aplikacijami je bilo takojšnje, medtem ko je bilo odklepanje naprave in prehajanje v uporabo zares hitro. To je funkcija Huaweijevega odličnega čitalca prstnih odtisov na zadnji strani, ki je verjetno najboljši v industriji, kot tudi zmogljivost tega pametnega telefona.”

Test naprave je zaključil z besedami: “Mate 10 Pro je prvi Huaweijev pametni telefon, ki dokazuje, da to kitajsko podjetje lahko tekmuje v najvišjem segmentu s Samsungom in Applom.”

Ob tem je vredno opomniti, da je Huawei Mate 10 Pro prehitel tako Samsungov Note 8 in Applov iPhone 8, ki sta prejela 4 oz. 3 zvezdice (v tem vrstnem redu).

The Guardian je zelo vplivna spletna in tiskana publikacija v Združenih kraljestvih z več kot 17 milijoni bralcev na mesec in ima znaten svetovni vpliv.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več