Računalništvo, telefonija
05.03.2014 10:26

Deli z drugimi:

Share

Tiskajte več, plačajte manj

Enobarvni tiskalniki s sistemom posod s črnilom iz Epsonove nove serije so najprimernejši za domače in majhne pisarne, saj omogočajo tiskanje v poslovni kakovosti z izjemno nizkimi stroški.
Epsonov WorkForce M200 je črnobeli tiskalnik z nizko porabo.
Epsonov WorkForce M200 je črnobeli tiskalnik z nizko porabo.

Epsonova novost so novi modeli multifunkcijskih naprav WorkForce M. Gre za črno-bele naprave z izredno hitrim tiskom (do 15 strani na minuto), primerne za manjša in srednja podjetja. Epson WorkForce M200 je večja multifunkcijska naprava, ki omogoča tudi skeniranje in fotokopiranje dokumentov, medtem ko sta modela M105 in M100 kompaktnejša in manjša.

Epson M200 in M105 nudita tudi možnost brezžične komunikacije – torej nič več nevšečnosti s kabli in povezovanjem tiskalnika z računalnikom. S pomočjo aplikacije Epson iPrint za Android in iOS, se lahko tiskalnik poveže z mobilno napravo enako kot z računalnikom. Tako lahko fotografije enostavno natisnete direktno z mobilnega telefona, ne da bi morali vklopiti računalnik. Skeniranje deluje enako, dobljeno sliko pa lahko shranite kot jpg ali pdf dokument.

Tiskalnike Epson WorkForce prav tako odlikuje nizek strošek tiska, eno polnjenje notranje posodice s 140 ml črnilom pa zdrži tudi do 6000 strani. Serija WorkForce M s tehnologijo tiskalne glave Micro Piezo in z originalnim Epsonovim črnilom zagotavlja kakovost in trajnost tiska ob izredno nizkih stroških. Visokozmogljiv rezervoar s črnilom je popolnoma vgrajen v tiskalnik, zato lahko uživate v zanesljivem tiskanju brez vsakršne umazanije ali težav z drugimi sistemi za ponovno polnjenje. Poslovni dokumenti s tem postanejo odporni na vodo in razmazovanje. Ko se posoda izprazni, jo preprosto napolnite z novim črnilom – torej nič več kupovanja novih kartuš.

Rezervoar se še ponaša s FIT tehnologijo, ki uporablja dušilno loputo, da nadzira pritok črnila v šobe tiskalnika. Ta tehnologija prinaša več vrednosti iz vsake plastenke črnila in omogoča transport brez puščanja črnila. Glava tiskalnika je opremljena z VSDT tehnologijo, ki omogoča razpršitev črnila v treh različnih velikostih.

Črno-beli tiskalnik ne uporablja navadnih črnil, temveč ima pigmentno črnilo, ki je odporno proti vlagi in zmazanju. Pigmentno črnilo se posuši takoj, traja pa do 100 let. Za razliko od laserskih tiskalnikov ne potrebuje časa, da se ogreje. S tiskanjem lahko začne takoj. Tako posledično tiskalnik M200 porabi kar do 95 % manj električne energije kot konkurenčni laserski tiskalniki. Natisne lahko do 15 strani na minuto v poslovni kakovosti ali 34 strani na minuto v načinu za osnutke. Pohvali pa se lahko tudi z 12 mesečno garancijo in servisno podporo, ki vam bo zagotovila miren spanec.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710