Računalništvo, telefonija
07.03.2016 15:39

Deli z drugimi:

Share

Tiskalnik Brother za tetovatorje

Tetovatorji so modele iz serije PJ-600 začeli uporabljati za tiskanje tatujev na papir spirit. Natančno natisnjene vzorce prenesejo na kožo in tetoviranje se lahko začne.
Tiskalnik Brother za tetovatorje
Tiskalnik Brother za tetovatorje

Nad Brotherjevo serijo PJ-600 so se najprej navdušili tetovatorji v Ameriki. Termična tiskalna tehnologija jim je olajšala ustvarjanje zapletenih, barvitih in detajlnih motivov, ki jih z izpisom ločljivosti 300 dpi prenesejo na kožo pred začetkom tetoviranja. Zaradi svoje kompaktne in prenosne zasnove je serija PJ prav tako priročna za prenašanje in delo s strankami na tatu konvencijah.

Tetovator Paul Talbot pravi, da je Brotherjev mobilni termični tiskalnik PJ623 dal nove razsežnosti njegovemu umetniškemu delu. Tatuje riše tako v svojem salonu v Birminghamu kot tudi na konvencijah v Evropi in ZDA: ” PJ623 je spremenil moj način tetoviranja, postal je tako pomemben kot samo črnilo.”

Talbot je PJ623 odkril med iskanjem boljšega načina za izdelavo šablon. Klasične naprave so po njegovih izkušnjah ali nezanesljive ali nepriročne za prenašanje. Tetovatorji morajo na konvencijah čakati v vrsti pred stojnicami, kjer s klasično tehnologijo izdelujejo šablone za osnutke njihovih tatujev.

Iskal je robustno, zanesljivo in prenosno termično tiskalno napravo, ki bi omogočala natančnejše šablone: “Idealna rešitev bi morala imeti ločljivost 300 dpi, da bi lahko replicirala mojo skico na koži s precizno natančnostjo, in biti po možnosti žepne velikosti , da bi jo lahko jemal s sabo na konvencije. Z Brotherjevim PJ623 sem dobil vso tehnologijo, ki jo potrebujem za tetoviranje.”

Za Talbota je naprava postala del obvezne opreme. Ko je vzel PJ623 s seboj na turnejo, je ta tehnologija kolege takoj pritegnila. Potem ko je v stroki zbudil tolikšno zanimanje za Brotherjev izdelek, je na YouTube objavil navodila za izdelavo šablon s pomočjo PJ623: “Ta naprava je premaknila meje mojega ustvarjanja.”


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več