Računalništvo, telefonija
05.09.2017 11:30

Deli z drugimi:

Share

Tiskalniki A3 WorkForce zasnovani za sodobno delovno mesto

Tiskalniki A3 WorkForce zasnovani za sodobno delovno mesto
Tiskalniki A3 WorkForce zasnovani za sodobno delovno mesto

V pomoč malim podjetjem ter domačim pisarnam za hitrejše in učinkovitejše delo je Epson posodobil svoj izbor visokokakovostnih in stroškovno učinkovitih brizgalnih tiskalnikov A3 WF-7210DTW in WF-7710DWF z dodatnimi rešitvami za brezžično tiskanje ter elegantno nadzorno ploščo in novim uporabniškim vmesnikom (WF-7710DWF).

Lee Withers, produktni vodja v podjetju Epson Europe, je dejal: »Naši najnovejši brizgalni tiskalniki A3 so odlični za delo v okolju, kjer morate natančno pregledati stvari, kot so preglednice, diagrami in načrti. V tem obsegu ponujamo obojestransko tiskanje, kopiranje, optično branje in faksiranje vse do velikosti A3 – odlično za to vrsto dela. Na voljo je tudi posebna pot papirja na zadnji strani za en list A3, ki lahko sprejme papirje različnih vrst in debelin. Ti modeli lahko resnično razširijo potencial uporabnika in povečajo obseg. Uvedli smo tudi nekaj novih funkcij, ki te modele posodobijo, kot so nov uporabniški vmesnik, elegantna nadzorna plošča in dodatne brezžične rešitve.«

Najnovejši modeli WorkForce so odlični za uporabnike, ki iščejo strokovno rešitev za svoje potrebe tiskanja A3. Zasnovani so za poslovno rabo in lahko zagotavljajo visokokakovostne laserske natise z Epsonovo znano tehnologijo tiskalnih glav PrecisionCore.

Tudi v malih podjetjih ter domačih pisarnah je enostavno doseči učinkovit potek dela s temi zanesljivimi in hitrimi modeli, ki ponujajo obojestransko tiskanje A3 ter hitrost 18 strani na minuto pri črno-belem tiskanju in 10 strani na minuto pri barvnem tiskanju poslovne kakovosti1. So tudi preprosti za uporabo po zaslugi zaslona na dotik, velikega 10,9 cm, in novega intuitivnega uporabniškega vmesnika (WF-7710DWF).

Vsako dobro podjetje si prizadeva za kakovost in visoko raven produktivnosti, vendar je lahko iskanje enako stroškovno učinkovitih rešitev težko. Takšni kompromisi s ponudbo WorkForce niso več potrebni. Ti tiskalniki lahko hitro proizvajajo visokokakovostne natise, hkrati pa tudi drastično zmanjšajo režijske stroške, saj je cena na stran do 50 odstotkov nižja kot pri konkurenčnih laserskih modelih. Cenovno zelo ugodne kartuše s črnilom so na voljo v standardni, XL in XXL velikosti, z največjim izkoristkom do 2200 strani.

Za dohajanje vedno spreminjajočega se delovnega mesta najnovejši modeli WorkForce predstavljajo dodatne rešitve za brezžično tiskanje z uvedbo funkcije NFC. Ta tehnologija omogoča uporabniku, da se poveže z modelom in nato tiska, tako da preprosto približa združljivo napravo Android tiskalniku. To je odlično za gostujoče uporabnike, saj lahko tiskajo brez poznavanja omrežnih nastavitev.

Uporabniki lahko še naprej tiskajo od koder koli v pisarni prek povezljivosti Wi-Fi ali povezave Wi-Fi Direct za tiskanje prek združljivih brezžičnih naprav brez omrežja Wi-Fi. Epsonove brezplačne aplikacije in rešitve za mobilno tiskanje omogočajo nadaljnjo vsestranskost, kot je možnost Email Print, ki omogoča pošiljanje vsebine za tiskanje od skoraj koder koli na svetu. Sodelovanje je tudi preprosto z možnostjo Scan-to-Cloud za optično branje in izmenjavo dokumentov.

WF-7210DTW in WF-7710DWF sta na voljo od 1. oktobra 2017.

Glavne lastnosti:

  • Enofunkcijski obojestranski tiskalnik A3 (WF-7210DTW)
  • Obojestranska naprava A3 – tiskanje, kopiranje, optično branje in faksiranje (WF-7710DWF)
  • Tiskanje brez robov do velikosti A3+ (enostransko)
  • En pladenj za 250 listov (WF-7710DWF)
  • Dva pladnja za 250 listov (WF-7210DTW)
  • Hitrost tiskanja ISO 18/10 strani na minuto (črno-belo/barvno)
  • Tehnologija tiskalne glave PrecisionCore za hitro tiskanje v poslovni kakovosti
  • Posebna pot papirja na zadnji strani za en list A3 omogoča prilagodljivost medijev (za papir različnih vrst in debeline, kot so voščilnice, ovojnice ter poslovne vizitke)
  • Wi-Fi, Wi-Fi Direct
  • Ethernet
  • Epson Connect (Epson iPrint, Email Print, Remote Print Driver
  • Scan to Cloud*, omrežna mapa/FTP, elektronska pošta, USB (WF-7710DWF)
  • AirPrint, GCP, NFC)*
  • Hitrosušeča črnila DURABrite Ultra za poslovne dokumente profesionalne kakovosti, odporne na vodo, razmazanje in označevalne flomastre.
  • Do 50 % nižji stroški na stran kot pri konkurenčnih laserskih tiskalnikih
  • Kartuše s črnim črnilom 27XXL omogočajo približno 2200 strani
  • Kartuše s črnilom 27XL omogočajo približno 1100 strani
  • 10,9-cm zaslon na dotik in intuitivna nadzorna plošča za preprosto premikanje po meniju (WF-7710DWF)
  • 5,6-cm mono zaslon LCD (WF-7210DTW)
  • Reža USB (tiskanje iz/optično branje v pomnilniške naprave USB) (WF-7710DWF)
  • Podpora za imenik LDAP (WF-7710DWF)

Hitrosti tiskanja: Določeno skladno z ISO/IEC 24734. Prikazuje povprečje za ESAT iz preizkusa za kategorijo Office (pisarna) za privzeto enostransko izpisovanje formata A4. Podrobnejše informacije najdete na www.epson.eu/testing.

Do 50 odstotkov nižji stroški kot pri konkurenčnih laserskih modelih. Za več informacij obiščite www.epson.si/inkjetsaving.

Izkoristek črnila: Približni izkoristek črnila glede na standard ISO/IEC 24711/24712. Dejanski izkoristek se lahko razlikuje glede na natisnjene slike in pogoje uporabe. Več informacij je na voljo na spletni strani www.epson.eu/pageyield.

NFC: Za delovanje potrebujete napravo s funkcijo NFC in Wi-Fi Direct ter operacijskim sistemom Android OS 4.0 ali novejšim. Potreben je prenos aplikacije Epson iPrint iz spletne trgovine Google Play.

Epson Connect: Za uporabo funkcije Epson iPrint je potrebna brezžična povezava in Epsonova aplikacija za tiskanje. Za Epson Email Print, Epson Remote Print Driver in Epson Scan-to-Cloud potrebujete povezavo z internetom. Če potrebujete več informacij ali seznam podprtih jezikov in naprav, obiščite spletno mesto www.epson.si/connect.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več