Računalništvo, telefonija
19.04.2017 13:45

Deli z drugimi:

Share

Tiskalniki črno-rdečih nalepk

Tiskalniki črno-rdečih nalepk
Tiskalniki črno-rdečih nalepk

Dvobarvno neposredno toplotno tiskanje na nalepke doma in v pisarni je zdaj na voljo z najnovejšo paleto izdelkov Brother.

Novi trio naprav QL-800, QL-810W in QL-820NWB omogoča uporabnikom tiskanje v črni in rdeči barvi. Tako je Brother prvi na svetu, ki je ponudil toplotne tiskalnike nalepk, izdelane za domačo in pisarniško rabo, ki tiskajo v dveh barvah.*

Naprave pisarniškega tehnološkega specialista Brother spreminjajo svet tiskanja z barvnim poudarkom pomembnih informacij na področju varovanja in varnosti, saj pomagajo izpostaviti pomembne datoteke in nujne zadeve v pisarniškem okolju. Sposobnost dvobarvnega tiskanja nalepk prav tako pritegne kupce na prodajna mesta.

Trije modeli serije tiskalnikov nalepk so idealni za obremenjena delovna okolja, ki potrebujejo velike količine nalepk z elementom vizualne diferenciacije.

Naprave Brother uporabljajo posebne toplotne medije skupaj z napredno elektroniko in programsko opremo. Toplota tiskalne glave se lahko natančno prilagodi tiskanju tako črne kot rdeče barve, brez potrebe po črnilu ali tonerju.

Zaradi učinkovitost dvobarvnega tiskanja pri vidni izpostavitvi elementov je Brotherjeva najnovejša tehnologija uporabna zlasti na področju upravljanja obiskovalcev, pri označevanju alergenov v hrani, v prevozništvu in maloprodajni promociji.

Serija vključuje omrežno povezljivost in brezžične možnosti. Možnost Bluetooth povezljivosti omogoča povezovanje s pametnimi telefoni in tablicami ter rabo Brotherjeve aplikacije iPrint&Label. Prvim tovrstnim napravam na svetu, triu tiskalnikov nalepk QL-800, so dodane tudi praktične funkcije, ki omogočajo uporabniku povsem enostavno označevanje. Med njimi so:

  • Jasno, kakovostno tiskanje z ločjivostjo do 300 x 600 dpi in s hitrostjo do 176 mm/sekundo (110 standardnih naslovnih nalepk na minuto).
  • Tiskanje nalepk dolžine do 1 metra z uporabo neskončnega traku, ki zagotavlja zelo prilagodljive rešitve za označevanje.
  • Samodejni rezalnik za enostaven in natančen odrez nalepke.
  • Vmesnik, enostaven za uporabo, praktične tipke, izhod, ki preprečuje zatikanje nalepk, in velik grafični LCD-zaslon pri vodilnem modelu QL-820NWB.
  • Povezljivost z Bluetoothom, žični in brezžični LAN, združljivost z AirPrint-om, Mac-om in PC-jem ter okoljski cetifikat Energy Star.
  • Dva modela, QL-810W in QL-820NWB, imata na voljo bazo za opcijsko litij-ionsko polnilno baterijo , kar je idealno za velika delovna območja, kot so skladišča, trgovine ali večji poslovni prostori, saj jih ni treba priključiti na elektriko.

Poleg možnosti vizualnega razlikovanja elementov s črnim in rdečim tiskom na nalepke ti trije tiskalniki ponujajo tudi sodoben dizajn v visokem sijaju, zaradi česar so res eleganten dodatek za vsak dom ali pisarno.

Serija QL-800 je idealna za:

  • pisarne – kot pomoč pri varovanju zaupnih datotek znotraj sistema shranjevanja, pri označevanju pomembnih datotek za hitro in enostavno iskanje, pri pritegovanju pozornosti za nujne poštne pošiljke in pri izdelavi začasnih nalepk in obvestil po meri, ki so vidni že od daleč;
  • pakiranje hrane – dvobarvno opozorilo na alergene in rok trajanja je takoj vidno;
  • nadzor dostopa – črno-rdeči tisk na značkah obiskovalcev je bolj vpadljiv, zato izboljšuje varnost;
  • skladiščenje – za bolj pregledne nalepke z navodili za rokovanje;
  • tovarne in pisarne – za opozarjanje na morebitne nevarnosti;
  • prodajalne – za bolj izstopajočo ponudbo in promocijo z namenom povečanja prodajnega potenciala.
  • Brother promovira trio modelov pod sloganom “Opazi razliko”. Uvaja rdečo barvo tam, kjer je črno-beli kontrast vizualna norma, vključno s šahovnico in klavirskimi tipkami.

Uvedba živo rdeče v tipične črno-bele kombinacije daje vizualni vtis, da bo dvobarvno tiskanje pritegnilo uporabnike.

Jure Gaspari, regionalni predstavnik Brotherja za Slovenijo, Hrvaško in BiH, pravi: “Pri Brotherju smo navdušeni, da lahko predstavimo naš trio modelov QL-800. Sposobnost za tiskanje nalepk v črni in rdeči barvi nas dela drugačne od ostalih ponudnikov. Barvni poudarek namreč omogoča uporabnikom izpostavitev kritičnih in ključnih podrobnosti.”

*Prvi dvobarvni toplotni tiskalnik nalepk na svetu za domačo in pisarniško uporabo, ki ga je januarja 2017 predstavil Brother.

Brother – regionalno predstavništvo za Slovenijo, Hrvaško in BiH
Brnčičeva ulica 29, 1231 Ljubljana-Črnuče

E-pošta: jure.gaspari@brother-cee.com


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več