Računalništvo, telefonija
13.10.2017 13:45

Deli z drugimi:

Share

To je naslednji Google telefon!

To je naslednji Google telefon!
To je naslednji Google telefon!

Ustvaril ga je Xiaomi, napaja ga Google! Xiaomi A1 AndroidOne bi lahko označili za novi Google telefon, saj ga poganja čisti Android. Dvojna kamera z 2x optičnim zoomom, 4GB RAM, 64GB spomina, 8-jedrni procesor in 2 leti zagotovljenih posodobitev na najnovejši Android.

Xiaomi A1 AndroidOne zagotavlja brezhibno Android izkušnjo, kjer ne boste našli odvečne programske opreme, ki bi lahko vplivala na hitrost delovanja telefona.

Posebnost – dvojna kamera in 2x optični zoom

Xiaomi A1 AndroidOne se ponaša z zmogljivo dvojno kamero 12 MP in 2x optičnim zoomom, s katero boste lahko slikali izvrstne fotografije visoke kakovosti. Za ostre ter lepo osvetljene slike poskrbi odličen slikovni senzor ter zaslonka f/2.2. V slabi svetlobi pa lahko za odlične fotografije vklopite tudi dvojno LED bliskavico.


Glavne prednosti:

– Ohišje iz aluminja

– Full HD zaslon 5.5″

– OS: Android OS v7.1.2 Nougat, Oreo prihaja v kratkem

– Procesor: Snapdragon 625: 8-jedrni 2.0GHz Cortex-A53; Adreno 506 GPU

– RAM: 4GB

– Kamera: dvojna 12MP Sony IMX386 kamera; širokokotna F/2.2 + telefoto F/2.6, bokeh učinek, dvojna-LED svetilka, samodejno ostrenje, 2160p@30fps video;

– Sprednja kamera: 5MP; 1080p@30fps video

– Spomin: 64GB + vložišče za microSD kartico (do 128 GB)

– Bralnik prstnega odtisa – zadaj

Do potankosti dovršeno kovinsko ohišje poskrbi za odličen izgled. Debelina samo 7,3 mm ga uvršča med najtanjše telefone. Zaobljeni robovi in s 2.5D steklom poskrbijo, da bo ustrezal v vsak žep in par rok.

Varnost na prvem mestu

Xiaomi A1 AndroidOne je eden izmed najbolj varnih Android telefonov, saj redno pridobiva mesečne varnostne posodobitve. Z aplikacijo Google Play Protect samodejno zaščiti vaše informacije in zagotovi, da vaš telefon ostane hiter, neokužen in vedno zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo.

Xiaomi A1 AndroidOne je že na voljo v Sloveniji na Mimovrste.com


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več