Računalništvo, telefonija
24.03.2017 11:34
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

To je sistem, ki omogoča upravljanje pametnih ključavnic

To je sistem, ki omogoča upravljanje pametnih ključavnic
To je sistem, ki omogoča upravljanje pametnih ključavnic

Nedavno smo pisali o pametnih kljukah, digitalnih ključih in elektronskih ključavnicah znamke SALTO, ki vam omogočajo enostavnejše, varnejše in bolj fleksibilno upravljanje z nadzorom dostopa v vaši stavbi, bodisi je to poslovno poslopje ali domača hiša. Tokrat pa se bomo posvetili sistemu, ki sploh omogoča da celoten sistem pametnega zaklepanja in odklepanja sploh lahko deluje.

Gre za spletno programsko opremo ProAccess SPACE, ki omogoča fleksibilen in predvsem praktičen nadzor dostopa. Programska oprema, ki je zdaj na voljo v različici 3.0, se lahko pohvali s številnimi funkcionalnostmi in enostavno uporabo, kar omogoča pregleden vmsenik za hiter dostop in upravljanje vseh funkcij, ki jih uporabnik želi. ProAccess SPACE je na voljo v šestih modularnih različicah s številnimi opcijskimi funkcijami. To pomeni, da si vsak uporabnik lahko oblikuje paket po svojih potrebah, če se te kadarkoli spremenijo, pa lahko na pripročen modularen način funkcije dodaja ali odvzema.

Platformo lahko preko spletnega vmesnika upravljate iz različnih delovnih postaj naenkrat, brez strahu, da bi pri tem podrli bazo podatkov. Za upravljanje pa programske opreme ni potrebno namestiti na vseh računalnikih, ki jih nameravate uporabljati za nadzor. ProAccess SPACE namestite samo na en računalnik ali strežnik, ostalim avtoriziranim računalnikom v mrežnem ekosistemu pa nato samo še dodlite možnost dostopa.

SALTO-va platforma podpira več jezikov, prav tako pa se lahko pohvali z nastavljivim vmesnikom, ki ga je mogoče na zelo enostaven način prilagoditi specifičnim potrebam in varnostnim zahtevam vsakega posameznega upravljavca. Vmesnik pri tem tudi sam pomaga uporabniku, saj ga opozarja na potencialne nepravilnosti med nastavljanjem ali spreminjanjem načrta dostopa.

ProAccess SPACE v novi različici deluje z vsemi brskalniki (Chrome, Firefox, Edge, Safari, …), uporablja pa se ga lahko tudi na Windows tablicah. Poleg tega pa podpira tudi integracijo SALTO sistemov z zunanjimi sistemi, kot so videonadzorne platforme, požarni alarmi in klasičnimi platformami za nadzor dostopa. V navezi z enoto za nadzor CU4000, pa uporabnikom omogoča nadzor kar 10 vrat iz ene same IP točke.

Ker vedno več uporabnikov prisega na mobilno uporavljanje sistemov, so pri podjetju SALTO razvili rešitev tudi za to področje. Gre za mobilno rešitev JustIn, ki podaljša doseg nadzora dostopa in uporabnikom omogoča odpiranje vrat kar preko pametnih telefonov, ki imajo znotraj namenske aplikacije nameščene ustrezne digitalne ključe za posamezna vrata.

Ključne lastnosti nove različice programske opreme ProAccess SPACE:


  • Uporabniški vmesnik podpira HTML5, kar omogoča delovanje na vseh priljubljenih brskalnikih za računalnike (PC in Mac), prav tako pa kar 400 % boljšo odzivnost in hitrost navigiranja
  • Uporabniški vmesnik je bolj kompatibilen z zasloni na dotik in tabličnimi računalniki, deluje pa tudi s “3rd party” brezstičnimi terminali POS, RFID in NFC.
  • Alarmni sistem skrbi za obveščanje o dogodkih preko e-pošte v realnem času.
  • Pri vseh licencah je vključeno eno leto brezplačne naročnine na mobilno platformo JustIn (mobilni ključi BLE v oblaku).
  • Pred nakupom je mogoč 90-dnevni brezplačen preizkus

Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več