Računalništvo, telefonija
08.10.2019 09:29
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Učinkovito upravljanje sredstev kot odgovor na gospodarsko krizo

22.10. bo v hotelu Planja na Rogli potekal dogodek v organizaciji podjetja Troia iz Slovenj Gradca. Dogodek bo temeljil na predstavitvi informacijskih rešitev za optimizacijo stroškov s poudarkom na učinkovitih rešitvah za upravljanje sredstev v podjetjih.
Učinkovito upravljanje sredstev kot odgovor na gospodarsko krizo
Učinkovito upravljanje sredstev kot odgovor na gospodarsko krizo

Potekal bo od 9.00 do 13.00 in bo razdeljen bo na dva dela. Prvi del bodo prezentacije različnih predavateljev, med drugim bo keynote govor prevzel Direktor skupine za upravljanje s sredstvi za Skandinavski trg iz UMS Grupe – Diego Klappenbach.

Rdeča nit prezentacij bodo učinkovite rešitve v odgovor gospodarski krizi, ki jih bodo izvedli tako zunanji predavatelji, kot strokovnjaki iz podjetja Troia.

Drugi del bo sestavljen iz praktičnih prikazov sistemskih rešitev, med katerimi bo tudi Platforma obogatene resničnosti T-SENSE AR Platform, kjer bodo udeleženci lahko sami preizkusili pametna očala obogatene resničnosti in spoznali prednosti uvedbe le-te v podjetje.

Podjetje Troia d.o.o., z več kot 20 let izkušenj na področju upravljanja sredstev v Sloveniji in Evropi, ponuja obsežno znanje na področju planiranja, administracije, svetovanja in implementacij informacijskih storitev. Izbira in deluje s storitvami, ki zadovoljijo potrebe posameznega podjetja in mu pomagajo rasti in se razvijati. Podjetje je poleg projektov v Sloveniji prisotno tudi na JV Evropi, baltskih državah in Bližnjem vzhodu.

Dogodek, ki se bo odvijal 22.10. na Rogli, ima omejeno število mest, prijave so možne na mail: sara.lampret@troia.si do 16.10.2019.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več