Računalništvo, telefonija
22.11.2018 12:01

Deli z drugimi:

Share

Učinkovito vodenje podjetja na klik

.. Izzivi, ki jih prinaša moderni svet, nas vodijo k prilagoditvi procesov in optimizaciji poslovanja, zato so v družbi Grad d.d. razvili sistem za celovito registracijo delovnega časa ..
Učinkovito vodenje podjetja na klik
Učinkovito vodenje podjetja na klik

Delovne navade se spreminjajo in nič drugače ni pri “sodobnih” zaposlenih, ki si želijo prilagodljivega delovnega časa. Podjetja se vedno bolj zavedajo sprememb na področju dela, zato s fiksnega prehajajo na drseči delovni čas in uvedbo sistemov za registracijo delovnega časa.

Naprave za registracijo pri vhodu v podjetje niso več samo pasivni bralniki kartic, temveč se spreminjajo v vedno bolj aktivne medije za prenos in prikaz najrazličnejših, za zaposlene pomembnih informacij. To so informacije o opravljenih urah ter nadurah, opravljeni mesečni obveznosti ur, porabljenem, razpoložljivem in napovedanem dopustu itd…

TEMPUS in iTEMPUS

Ob uvedbi elektronske evidence prisotnosti zaposlenih je pravi čas za vprašanje, kakšno rešitev sploh izbrati. Morda ste do sedaj vodili evidence prisotnosti zaposlenih ročno, morda pa želite obstoječo rešitev zgolj nadgraditi ali zamenjati. Gre za nalogo, ki jo v družbi Grad dobro razumejo in učinkovito rešijo. Program TEMPUS predstavlja nadvse učinkovito rešitev za natančno spremljanje prisotnosti zaposlenih, tako v manjših kot tudi v večjih organizacijah, kjer je prisotnost zaposlenih urejena s kolektivno pogodbo in različnimi pravilniki o delovnem času. Poleg osnovne evidence prisotnosti zaposlenih s pomočjo TEMPUS-a, se stranke največkrat odločijo tudi za uvedbo registratorja prisotnosti kot celovito registracijsko postajo za brezskrbno in pravilno beleženje prisotnosti in odsotnosti zaposlenih.

Digitalizirajte evidence prisotnosti in delovnega časa, evidence nadur in izkoristite napredne funkcionalnosti rešitev programa TEMPUS. Za dodatno povečanje dodane vrednosti poslovanja in olajšanje dela pa jih povežite z drugimi Gradovimi lokalnimi in spletnimi rešitvami. Vsi Gradovi programi so pripravljeni na varovanje osebnih podatkov v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Rešitve po vaši meri

Popolna integracija Gradovih programskih modulov poskrbi za celovito rešitev za upravljanje delovnega časa: od registracije prisotnosti, odobravanja odsotnosti, službenih poti, dopustov, do obračuna in izplačila plač. Modularna zasnova programov omogoča sestavo popolne rešitve po meri – hitro in enostavno.

Gradovi programi omogočajo elektronsko poslovanje, poenotene evidence in hitrejše procese, ki so nujno potrebni za doseganje najboljših rezultatov.

Povezljivi moduli poskrbijo za dodajanje funkcionalnosti in njihovo sestavo v učinkovito celoto, glede na vaše potrebe:

VITEZ skrbi za obračun plač in izmenjavo podatkov z evidenco prisotnosti, modul eODOBRITVE za odobravanje napovedanih odhodov (službena pot, dopust, izredni odhod) in prihodov izven delovnega časa, medtem ko modul KOČIJA omogoča hitro in enostavno obdelavo in obračun potnih nalogov. Modul OPRODA podpira vodenje kadrovske evidence. Proizvodna podjetja povezavo lahko nadgradijo tudi s programom KOVAČ, ki je namenjen vodenju, planiranju in spremljanju proizvodnje preko receptur (kosovnic) in delovnih nalogov. Za analizo poslovanja in podporo poslovnemu odločanju vodstvenih delavcev skrbi modul RUBIN.

Primerni za vas? Zagotovo

Podjetje Grad napredne programske rešitve razvija že več kot 30 let. Odlikuje jih predvsem enostavna uporaba, ažurne nadgradnje ter prilagojenost uporabniku. Število uporabnikov v Sloveniji presega 500 pravnih oseb in preko 70 v tujini. Med njimi so tako večja kot manjša podjetja, državne institucije, zavodi, šole, vrtci, računovodski servisi in druge organizacije.

Ne zamudite – dan odprtih vrat

Podjetje Grad d. d. organizira v četrtek, 13. decembra 2018, Dan odprtih vrat, ki bo potekal na sedežu podjetja v Ljubljani, kjer bodo udeležencem predstavili svoje programske rešitve. Gradovi strokovnjaki vam bodo svetovali, kako se lotiti digitalizacije poslovnega okolja in katere rešitve pri tem uporabiti. Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna je le predhodna prijava na telefonsko številko 01 25 73 787 ali preko elektronske pošte na e-poštni naslov info@grad.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več