07.06.2016 10:08
Posodobljeno 8 let nazaj.

Udobno naročanje tiskovin iz domačega naslonjača

Naš ponoreli svet drvi v smeri, kjer je pomanjkanje časa glavna in največja težava nas vseh. Vsakodnevno se srečujemo z obilico obveznosti in zadolžitev, ki nas spravljajo v takšen ali drugačen stres. Predstavljajte si, da je vaša naloga naročiti set tiskovin, ki pa morajo biti končnemu uporabniku na voljo v nekaj urah. Naloga je resnici na ljubo lahko praktično neizvedljiva, razen, če se odločite za naročanje v spletni tiskarni Demago.

Naročanje digitalnih tiskovin preko spleta omogoča uporabniku enostavno naročanje promocijskih materialov iz domačega udobja. Zaradi številnih prednosti, se takšnega načina poslužuje čedalje več uporabnikov. Naročanje tiskovin preko spleta je hitro in preprosto, celoten postopek uporabnik opravi kar preko aplikacije spletne tiskarne Demago, pionirja na področju spletnega naročanja tiskovin. Preko spletne aplikacije si natančno izračuna ceno tudi najzahtevnejših tiskovin, pri vsem pa je najbolje to, da bo cena enake tiskovine vedno enaka. V spletni tiskarni Demago, ima vsak uporabnik svoj račun, ki mu ponuja hiter pregled oddanih naročil, njihove specifikacije, omogoča mu spremembo uporabniških podatkov in gesla ter kopico drugih funkcionalnosti. Pa še to. Pri naročilu preko spletne tiskarne dobi uporabnik določen odstotek popusta glede na znesek naročil, ki ga lahko izkoristi pri vsakem naslednjem naročilu.

Tako. Ko boste naslednjič želeli kvalitetne tiskovine ter hitro in zanesljivo dobavo, ne boste več v dilemi na koga se obrniti. Odslej lahko kjerkoli in kadarkoli v spletni aplikcije naročite svoje promocijske tiskovine. Do tja vas ločijo samo še trije kliki. Sedaj se vaše naročene tiskovine v spletni tiskarni Demago že pripravljajo na tiskanje. Po pošti jih prejmete že jutri. Očitno je dolgotrajnim postopkom naročanja in netransparentnosti cen digitalnih tiskovin dokončno odklenkalo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DEMAGO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DEMAGO d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DEMAGO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535