Računalništvo, telefonija
17.06.2019 11:00

Deli z drugimi:

Share

Ugodna računalniška oprema za pisarno in dom

.. V zadnjih dneh smo že kar dobro občutili, da se bliža poletje. Zaključek šole pa je čas za nagrade za ves trud, ki je bil vložen v šolskem letu. Tudi tisti malo starejši otroci pa si radi pred poletjem privoščijo kakšno novo tehnološko igračo ..
Ugodna računalniška oprema za pisarno in dom
Ugodna računalniška oprema za pisarno in dom

Računalniška oprema in dodatki za računalnike so ena izmed stvari, ki se jih, ko jih kupimo ali dobimo, najbolj razveselimo. Danes je tako rekoč vse povezano s tehnologijo. Računalniki z vsem kar spada zraven, so povsod nepogrešljivi, pa če govorimo o domu ali o pisarni. Na njih delamo, igramo igre, pišemo, plačujemo račune … Naštevali bi lahko v nedogled.

Računalniška oprema po ugodnih cenah

Če iščete pravo računalniško opremo zase ali za svoje bližnje, je podjetje Comtron pravi naslov. Pohvalijo se lahko s široko ponudbo računalniške opreme in dodatkov. Prenosni računalniki, tablični računalniki, dodatki in deli za prenosnike, pa osebni računalniki in monitorji. Pri njih je vse na svojem mestu. Iščete vstopni PC? Morda visokozmogljivi ali gaming računalnik? Ni problema. Prav tako imajo vrhunske komponente za računalnike, miške, tipkovnice, zunanje pomnilniške enote, programsko opremo, igralne konzole, igre. Na njihovi spletni strani akcija.si se zlepa ne boste naveličali brskanja med zavihki in bogato ponudbo izdelkov. Sodelujejo s partnerji, kot so Dell, HP, Microsoft in IBM. So tudi zastopniki znamke Silicon Power. Tudi, če iščete potrošni material, kable, razdelilce, celo čistila za elektroniko, jih najdete pri njih. Na spletni strani akcija.si vso našteto računalniško opremo za pisarno, dom in še mnogo več ponujajo po izjemno ugodnih cenah.

Omeniti velja, da so tokrat za bralce Računalniških novic dodatno znižali ceno prenosnika Lenovo 320S-15IKB. Zagotovili so 15 % popust na redno ceno. Pogoj pa je, da se ponj oglasite v njihovi trgovini, na Tržaški cesti 21 v Mariboru.

Letos praznujejo 30 let

Sicer pa je družba Comtron d.o.o. specializirano računalniško podjetje, ki letos praznuje že častitljivih 30 let delovanja. Uspešno poslovno pot na področju računalništva in poslovne IKT so začeli daljnega leta 1989. Tako se lahko pohvalijo z znanjem in izkušnjami, ki so si jih pridobili v tem času, ko so nenehno stremeli k odličnosti in premikanju mejnikov pri zadovoljevanju potreb poslovnih partnerjev oziroma strank. Prodaja računalnikov, računalniških komponent in programske opreme je zgolj ena izmed številnih dejavnosti, s katerimi se lahko pohvalijo.

Comtron se namreč ukvarja še z inženiringom, vzdrževanjem in svetovanjem s področja infromacijskih, računalniških, omrežnih in komunikacijskih sistemov ter z razvojem lastnih poslovnih programskih in spletnih rešitev.

Če želite najti pravi izdelek oziroma rešitev zase ali za svoje podjetje, se obrnite na Podjetje Comtron oziroma odklikajte na njihovo spletno stran comtron.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več