Računalništvo, telefonija
05.06.2017 20:26
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ugodni REFURBISHED računalniki

Ugodni REFURBISHED računalniki
Ugodni REFURBISHED računalniki

V kolikor se odločate za nakup novega prenosnika ali stacionarnega računalnika, je eden naših predlogov nakup REFURBISHED računalnika, ki vam jih v spletni trgovini KUL-SHOP.SI do konca meseca Junija 2017, ponujajo po KUL znižanih cenah.

Ob nakupu prenosnika ali računalnika, boste poleg BREZPLAČNO prejeli tudi 1-letno licenco za kakovosten protivirusni program DR.WEB, ki zajema veliko učinkovitih tehnologij, ki ščitijo vaš računalnik pred spletnimi skriptami, vdori in drugimi virusi.

Licenco protivirusnega programa, boste lahko uporabili tudi za registracijo MOBILNE verzije DR.WEB in tako zaščitili tudi vaš pametni telefon Android.

O REFURBISHED računalnikih smo že veliko govorili, saj ponujajo največ, kar kupec dobi za svoj denar.

Refurbish in Renew program:
V veliki večini primerov izdelki izvirajo iz naslova, ko se proizvajalcem računalniške opreme vse pogosteje dogaja, da prodajna akcija ne doseže željenih in planiranih količin, da so določena naročila preklicana s strani distributerjev, medtem ko so izdelki že na poti iz tovarne.

Zato se vsi taki produkti prepakirajo in po nabavni vrednosti pošljejo v prodajo distributerjem za Refurbish in Renew program. Ravno tako se v refurbish in renew program uvrščajo vsi produkti, ki so višek proizvodnje.

V Refurbish in Renew programu so zelo redko tudi produkti, ki so v trgovinah bili na policah kot razstavni eksponat in produkti, ki so bili DOA. Vsi produkti iz tega naslova so bili vrnjeni direktno nazaj v tovarno in od tam odposlani v popolnoma enakem stanju kot so odposlani vsi ostali novi produkti katerim proizvajalec daje 12 mesečno garancijo, z možnostjo podaljšanja na 3 leta.

Z nakupom refurbished računalnika boste tako lahko prihranili tudi do 200€, ki jih lahko porabite kako drugače. Da pa bo vaš nov računalnik tudi primerno zaščiten, bo poskrbel protivirusni program DR.WEB.

Preverite široko ponudbo računalnikov in prenosnikov na www.kulshop.si

V kolikor pa računalnik že imate in si želite kakovostno spletno zaščito, se lahko udeležite NAGRADNE IGRE za 1- letno licenco DR.WEB.

Sodelujte lahko tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KOALA FORENSICS REŠEVANJE PODATKOV
Za več informacij so vam na voljo pri KOALA FORENSICS REŠEVANJE PODATKOV
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KOALA FORENSICS REŠEVANJE PODATKOV? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več