Računalništvo, telefonija
13.08.2020 10:03

Deli z drugimi:

Share

UiPath Automation Awards 2020

UiPath Automation Awards 2020
UiPath Automation Awards 2020

Microsoft vabi slovenska mlada podjetja, ki razvijajo poslovno programsko opremo za avtomatizacijo, k sodelovanju na letošnjem tekmovanju UiPath Automation Awards 2020. Podjetje UiPath, ki organizira tekmovanje, želi z njim spodbuditi ekosistem programske opreme za avtomatizacijo v srednji in vzhodni Evropi, Microsoft pa je ekskluzivni sponzor kategorije Start-up z denarno nagrado v višini 50.000 USD. Zbiranje prijav poteka do 30. avgusta 2020.

S tekmovanjem UiPath Automation Awards želi UiPath odkriti nove tehnologije in podjetja v srednji in vzhodni Evropi, ki bodo okrepila širši ekosistem rešitev za avtomatizacijo. Namenjeno je zagonskim podjetjem in podjetjem na začetku razvoja, ki razvijajo programsko opremo za avtomatizacijo neproizvodnih procesov.

Tekmovanje bo potekalo v dveh kategorijah, in sicer Start-up in Scale-up, v vsaki pa bo razglašeno zmagovalno podjetje, ki bo od podjetja UiPath prejelo mentorsko podporo, podporo pri prodaji in marketingu ter tehnično podporo.

Zmagovalec v kategoriji Start-up bo hkrati prejel še denarno nagrado v višini 50.000 USD, ki jo sponzorira Microsoft, zmagovalec v kategoriji Scale-up pa predstavitev izbranim strankam podjetja UiPath in v okviru laboratorija Immersion Lab.

Podjetje UiPath, ki izvira iz vzhodne Evrope, sodi med najhitreje rastoča podjetja za poslovno programsko opremo v zgodovini z ocenjeno vrednostjo 10,2 milijarde USD (julij 2020).

Več informacij o tekmovanju in prijavi: UiPath Automation Awards 2020 – CEE & Turkey Edition


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MICROSOFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MICROSOFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Microsoft

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MICROSOFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več