Računalništvo, telefonija
18.02.2019 09:21
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ultimativni mobilni računalnik Zebra TC52

Mobilni terminal Zebra Technologies serije TC52 je zgrajen najbolj prodajanemu modelu Zebra TC51, vendar z novimi zmogljivostmi, ki zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo med štirimi stenami. Vaši zaposleni bodo dobili mobilni terminal z vsemi zmogljivostmi, s katerimi bodo pripravljen tudi na najtežje delovne pogoje.
Ultimativni mobilni računalnik Zebra TC52
Ultimativni mobilni računalnik Zebra TC52

Ultimativna uporabniška izkušnja

Mobilni računalnik ZebraTC52 ima vse — od velikega 5-palčnega zaslona na dotik s katerega je mogoče zlahka brati tudi pod neposredno sončno svetlobo, neverjetno natančnost pri branju črtnih kod, nalepk in dokumentov, vedno v prvem poskusu in operacijskega sistema Android, ki ga vaši zaposleni že poznajo iz privatne uporabe. Poleg tega Zebra TC52 ponuja zelo grafične interaktivne aplikacije, ki jih danes pričakujejo vaši zaposleni.

Najbolj napredna tehnologija

Čeprav je Zebra TC52 na videz podoben pametnemu telefonu, se podobnost ustavi tukaj — mobilni računalnik je izdelan za poslovno rabo v prostorih podjetja vendar se lahko zmoči ali pade na beton, uporabljate ga lahko v prašnih območjih, v dežju ali na snegu — in še vedno pričakujete zanesljivo delovanje.

Z Zebro TC52 boste dobili najboljšo podporo za aplikacije, ki jih trenutno uporabljate in jih boste uporabljali jutri, dobro lokacijsko podporo, boljše varčevanje z energijo in zanesljivejšo WiFi povezavo, za boljšo komunikacijo pa še kakovosten zvok in sliko — barvno zadnjo kamero s 13 MP za fotografije in videe visoke ločljivosti ter barvno kamero s 5 MP za prepoznavanje obraza in video klice.

Zebrine dodatne aplikacije

Morate zajeti več črtnih kod na eni etiketi ali podatke na obrazcu kot so potrditvena polja, besedilna polja, podpise? Vse to lahko storite z enim samim gumbom z Zebrino SimulScan aplikacijo, ki je prednameščena na vaši napravi brez dodatnih stroškov.

Zebra je dodala še štiri nove komplementarne aplikacije DNA mobilnosti, ki zagotavljajo neprimerljivo dodano vrednost. WorryFree WiFi zagotavlja zanesljivo WiFi povezavo. S PowerPrecision Console boste vedno zamenjali staro baterijo mobilnega računalnika preden vpliva na produktivnost vaših zaposlenih. LifeGuard Analytics vam bo prinesla revolucionarni nadzor nad postopkom posodabljanja operacijskega sistema. Z zadnjo med med DNA aplikacijami, aplikacijo StageNow, boste dostopali do storitve Google Mobile Services.

Vas zanimajo Zebrini mobilni računalniki? Obrnite se na podjetje Info-kod.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več