27.09.2013 16:01

UPS za vsak žep!

Kaj je UPS? To je brezprekinitveni napajalnik, ki napaja porabnike z električno energijo, ko le-ta izpade.
Brezprekinitveni napajalnik serije G

Predstavili vam bomo UPS naprave serije G

UPS-i serije G so zasnovani v line-interaktivni tehnologiji. Ustrezajo manj kot tudi bolj zahtevnim uporabnikom. Dodan imajo filter, ki odpravlja motnje. Prav tako imajo tudi regulacijo napetosti, ki izboljša nihanja omrežne napetosti. Motnje in nihanja omrežja lahko škodujejo vašim napravam. Moč napajalnikov se giblje od 600VA do 2kVA, različne so tudi avtonomije (kako dolgo vas bo naprava lahko oskrbovala z električno energijo). Zaradi kompaktne velikosti, zanesljivega delovanja in ugodne cene, so ti UPS-i zelo priljubljeni.

Kje jih uporabljamo?

Namenjeni so zaščiti vaših osebnih računalnikov, delovnih postaj, strežnikov in komunikacijskih naprav.

Se kdaj jezite, ker ste ob izpadu električne energije izgubili podatke in je vaše delo šlo v nič? V primeru, da imate računalnik priklopljen na UPS, vam le-ta dovaja energijo, tako da lahko vaše delo shranite in računalnik varno izklopite. Brezprekinitveni napajalnik z večjo avtonomijo pa izberete v primeru, če želite ob izpadu električne energije, nemoteno delati naprej še nekaj časa.

Priporočamo vam, da zaščitite tudi modem in router, saj tako ne ostanete brez interneta, telefona, televizije.

Na voljo so brezprekinitveni napajalniki z LED ali LCD zaslonom, s slehernim lažje razberete informacije o stanju naprave. V primeru, da vam ni pomembno, kakšna je točna obremenitev ali stanje baterije, vam bo zadostoval LED zaslon. Ponujamo vam modele A in AP. Za uporabnike, ki želijo zaščititi le kakšen računalnik ali stolp, zadostujejo modeli A. V kolikor želite imeti večji nadzor nad UPS-om in želite nanj priključiti tudi modem, telefon pa vam priporočamo modele AP. Ti imajo še USB komunikacijski vmesnik, zaščito modema / telefonske linije in priloženo programsko opremo.

Ponudbo napajalnikov serije G kot tudi drugih, najdete v spletni trgovini www.ups2buy.com .

Imate dodatna vprašanja? Dvomite v vašo odločitev? Potrebujete nasvet? Vas skrbi vzdrževanje UPS, zamenjava baterij…? Kontaktirajte ponudnika in skupaj boste našli rešitev!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LUMIC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri LUMIC d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LUMIC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

3WAY d.o.o.