Računalništvo, telefonija
16.10.2020 15:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

USB-C kabli, podaljški in pretvorniki so nepogrešljivi

Povezljivost naprav je vse bolj pomembna. S prihodom virusa Covid-19 pa smo ugotovil, da brez nje preprosto ne moremo. Delo od doma, sestanki, ta ali ona naprava, ki jo moramo povezati - vse to se je preselilo še bolj v ospredje naših življenj kot doslej. S kabli proizvajalca Digitus bo zdaj vse še lažje.
Kabli, ki nudijo neskončne možnosti povezljivosti.
Kabli, ki nudijo neskončne možnosti povezljivosti.

Vse več naprav, vključno z našimi pametnimi telefoni, je opremljenih s priključkom USB TIPA C. USB-C postaja nekakšen standard in v prihodnosti je pričakovati še več naprav s tem priključkom. Podjetje Digitus nudi vse mogoče možnosti in povezljivost naprav s priključki USB-C z ostalimi elektronskimi napravami vašega doma.

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste v službi želeli napolnili baterijo svojega mobilnega telefona in ste besno hodili od pisarne do pisarne ter sodelavce spraševali, ali imajo morda USB-C kabel? Polnilec za telefon imamo navadno samo en, kakšen rezervni kabel pa je super imeti vsaj na mestih, kjer se veliko zadržujemo. Priročen in lahek, da ga komaj opazimo – tudi za v torbo ali celo za v žep.

A to je le najbolj očiten in vsakdanji primer. USB-C kabel uporabljamo tudi za prenos podatkov in podobno. Prav tako doma ali v službi pogosto pogrešamo kakšen USB-C podaljšek.

Vse to je na voljo na spletni strani podjetja TECHTRADE, kjer lahko izbirate tudi med vrsto pretvornikov podjetja Digitus, ki bodo rešili povezave in implementacijo dodatnih povezav na delovnem mestu ali – glede na čase, v katerih živimo – v domači pisarni.

  • Tako so na voljo USB-C – VGA pretvorniki za priklop vseh vrst zaslonov z VGA vmesnikom.
  • Na voljo je tudi pretvornik USB-C na DisplayPort, ki omogoča povezavo vašega prenosnika na dodatni 4K monitor, pretvornik je zasnovan za novejše naprave z USB tip-C priključkom.
  • Digitus pretvornik USB-C docking station omogoči vašemu prenosniku 11 dodatnih priključkov samo z uporabo enega USB-C priključka, priklopna postaja ponuja tri video vmesnike, istočasno pa omogoča upravljanje dveh monitorjev. Možnosti je skoraj neskončno.
  • Digitus adapter omogoča tudi priključitev naprav USB-A na napravo z USB-C priključkom.
  • Potem je tu še Digitus USB hub vozlišče, s katerim lahko razširite število priključkov in dodate še možnost čitalca SD in mikro SD spominskih kartic. Potrebujete samo prosto USB tip-C režo na vašem računalniku ali pametnem telefonu.

Za še več ponudbe USB-C kablov podjetja Digitus pa le poglejte v spletno trgovino TECHTRADE in razširite meje povezljivosti. Vse omenjene naprave nam lahko v trenutku rešijo težave s povezljivostjo različnih naprav, hkrati pa jih dobimo po zelo dostopnih cenah.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več