Računalništvo, telefonija
17.11.2016 11:40
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

USB dual – USB za pametne telefone in prenosnike

USB dual: uporaben USB z dvojnim priključkom, ki omogoči enostaven prenos datotek med različnimi napravami (npr. pametni telefon, prenosnik ali pa tudi tablica).
USB dual: uporaben USB z dvojnim priključkom, ki omogoči enostaven prenos datotek med različnimi napravami (npr. pametni telefon, prenosnik ali pa tudi tablica).

Naša dnevna komunikacija se s prenosnikov vedno hitreje širi na mobilne telefone. Torej je bistveno, da tudi orodja za prenašanje podatkov prilagodimo različnim napravam.

Uporaben promocijski izdelek, ki omogoči enostaven prenos datotek med različnimi napravami (npr. pametnimi telefoni, prenosniki ali tablicami), je USB z dvojnim priključkom. Takšen USB ima tako običajen kot tudi micro USB priključek ter zato omogoča prenašanje podatkov s telefona ali nanj brez dodatnega kabla ali priključka.

USB dual podpira pametne telefone, ki imajo micro USB priključek in OTG funkcijo – to je funkcija ‘on the go’, ki omogoča, da se micro USB priključek lahko poveže s telefonom za prenos podatkov – ter vse ostale vrste naprav z običajnim USB vhodom.

V IDentiksu lahko izbirate med ohišji iz lesa, plastike, kovine in silikona. Pa oblika? Klasični USB ali pa USB, kot si ga sami zamislite … s potiskom (sitotisk, lasersko tiskanje, embosing, graviranje ali digitalni potisk) ali pa povsem brez, v obliki logotipa ali pa maskote vašega podjetja. Vašemu izboru so prepuščene tudi velikosti – od 8 GB do kar 64 GB – ter zmogljivost in hitrost USB 2.0 ali USB 3.0. Če vas zanima več, obiščite povezavo http://bit.ly/identiks-RN.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več