Računalništvo, telefonija
06.03.2014 15:49

Deli z drugimi:

Share

USB in mini USB ključ v enem

Deljenje datotek med vsemi napravami marsikomu predstavlja težavo. Zdaj lahko enostavno in brez truda povežete računalnik, telefon, tablico in televizor.
Odkrijte novosti Xplore
Odkrijte novosti Xplore

Dandanes s pomočjo računalnika in interneta prenašamo številne medijske datoteke. Na računalniku hranimo glasbo in videe, na telefonu pa posnete slike. Toda gledanje medijev na majhnem ekranu ni priročno in udobno. Obstaja veliko programov za sinhrnoizacijo datotek preko interneta, toda ti so počasni in lahko porabijo dragocene megabajte vašega mobilnega interneta.

Xplore je predstavil serijo izdelkov, s katerimi lahko povežemo vse naše domače in prenosne naprave. Tako lahko enostavno s pametnega telefona prenesemo slike na osebni računalnik brez potrebe po uporabi različnih spletnih rešitev in prenosa prek interneta. Prav tako lahko z računalnika naložimo glasbo in videe na pametni telefon ali tablični računalnik. To omogoča USB ključ Xplore XP150, ki združuje 16 GB USB ključ ter USB in micro USB priklop. To pomeni, da lahko ta ključ priklopimo tako na osebni računalnik kot tudi na telefone in tablice, ki podpirajo OTG funkcijo. Seveda pa se lahko XP150 pohvali tudi z odličnim videzom. Ključ ima moderno aluminijasto ohišje, na voljo pa je v kar sedmih atraktivnih barvah.

USB ključ Xplore XP150 je na voljo na spletni strani www.xplore.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem shopi.eu, PAB d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri shopi.eu, PAB d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem shopi.eu, PAB d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več