Računalništvo, telefonija
10.05.2012 14:19

Deli z drugimi:

Share

Uspešni z brezskrbnim poslovanjem

Podjetje PRONET Kranj poleg poslovno-informacijskih sistemov nudi tudi specializirane ERP-rešitve, ki jih lahko uporabljate samostojno ali pa kot dodatno rešitev k obstoječim sistemom. O njihovi ponudbi smo se pogovarjali z direktorjem Boštjanom Berčičem.
Uspešni z brezskrbnim poslovanjem
Uspešni z brezskrbnim poslovanjem

RN: Kakšen pomen imajo poslovne IT-rešitve v aktualnih gospodarskih razmerah?

Učinkovitost poslovanja podjetja nikdar prej ni bila tako pomembna kot v teh zaostrenih gospodarskih pogojih. Vsi elementi, na katerih sloni poslovanje podjetja, morajo delovati kot živ organizem, pri katerega obstoj je odvisen od sožitja in medsebojne komunikacije vseh njegovih gradnikov. Naše podjetje se neprestano prilagaja tržnim situacijam, rešitve pa odlikuje velika preglednost in nadzor nad poslovanjem.

RN: Katere rešitve ponuja podjetje PRONET Kranj?

ProERP je poslovni informacijski sistem za podjetja, ki stavijo na stabilnost, napredne funkcionalnosti in prilagodljivost sistema. Širok nabor funkcionalnosti omogoča, da sistem uporabljajo vsi v podjetju, od nabave, proizvodnje, prodaje, do računovodstva in vodstva. Na voljo sta tudi rešitvi ProHRM – upravljanje s človeškimi viri, z modulom za ocenjevanje zaposlenih, ter ProPLA – plače in drugi prejemki. Modul eRačunovodja pa je namenjen računovodskim servisom. Njim in njihovim strankam omogoča, da si dokumentacijo izmenjujejo elektronsko. Stranka ima tako vpogled v svoje računovodske podatke kadarkoli in kjerkoli.

RN: Kako pa je z vašo rešitvijo Pro CRM, ki sicer ne sodi ravno med ERP?

Pro CRM je res prilagodljivo programsko orodje, njegova uporaba pa enostavna. Podjetje z njim pridobi celovit vpogled v delo s svojimi strankami. To pomeni, da lahko na enem mestu dostopa do kontaktnih, prodajnih in poslovnih podatkov o strankah in tako bolje in ažurneje določa bodoče poslovne poteze. Mogoča je tudi uporaba prek pametnega telefona ali tablice. Celoto zaokrožuje rešitev Pronet BI – Poslovna inteligenca. Gre za tehnično inovativno rešitev, ki ponuja praktično neomejene možnosti analiz in prinaša nov vidik upravljanja poslovnih odločitev.

RN: Kaj pa vaše specializirane rešitve?

Programski rešitvi ProGOST in ProVRTEC sta naša zadnja letošnja produkta. ProGOST je elektronska knjiga gostov in je namenjena sobodajalcem, katerim močno poenostavlja poslovanje in jim znižuje stroške. Omogoča tudi elektronsko prijavo gostov na policijo ter poročanje turistične takse na občino. Aplikacija ProVRTEC pa je namenjena občinam in vrtcem. Z enotnim vpisom otrok v vrtce in centralno evidenco zagotavlja pregleden postopek vpisa in pomaga reševati problematiko dolgih čakalnih vrst ter optimizira poslovne procese v teh ustanovah.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več