Računalništvo, telefonija
15.12.2016 09:08
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ustrezno upravljanje elektronskih dokumentov

Ustrezno upravljanje elektronskih dokumentov
Ustrezno upravljanje elektronskih dokumentov

90 odstotkov organizacij bo izboljšalo učinkovitost svojega poslovanja s pomočjo digitalnih storitev izvajalcev računovodskih storitev.

V zadnjem času se veliko govori o digitalizaciji, digitalni preobrazbi, o elektronskih dokumentih in brezpapirnem poslovanju. Brezpapirno poslovanje se uveljavlja zelo hitro, saj omogoča hitrejši dostop do informacij in dokumentov, večji sta varnost in razpoložljivost dokumentov, boljši in lažji je nadzor nad uporabo le-teh. Elektronske dokumente je mogoče podpisovati z digitalnimi potrdili, kar zagotavlja večjo verodostojnost dokumentov, poleg tega pa je mogoča povezava z zunanjimi sistemi varne certificirane hrambe, kar še poveča raven varnosti dokumentov.

Podjetja danes v veliki meri že upravljajo z elektronskimi dokumenti, ki jih je iz dneva v dan več. Vendar se morajo ob tem vprašati, ali svojo dokumentacijo res obvladujejo in elektronske dokumente ustrezno shranjujejo. Za brezpapirno poslovanje je potrebna ustrezna programska oprema, in sicer dokumentni sistem, ki naj bo integriran v poslovno-informacijski sistem ERP. To podjetju med drugim omogoča enostavno ustvarjanje dokumentov in preprost dostop do njih.

Na 18. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev v organizaciji GZS – Zbornice računovodskih servisov je bilo poudarjeno, da bo več kot 90 odstotkov organizacij izboljšalo učinkovitost svojega poslovanja s pomočjo digitalnih storitev izvajalcev računovodskih storitev. Za več informacij o tem, kaj lahko računovodski servis ponudi svojim strankam in kakšna je prihodnost računovodskih servisov, si oglejte SAOP-jev webinar 3 strateška vprašanja za računovodski servis.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več