Računalništvo, telefonija
11.11.2019 11:57
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ustvarite svoj stil z brivniki in urejevalniki Braun – neusmiljeni do brade in nežni do kože

Braun Series 3 Shave&Style
Braun Series 3 Shave&Style

Če želite napravo, ki sodi v sam svetovni vrh in jo odlikuje preprostost uporabe, intuitiven dizajn in izjemne zmogljivosti, ste na pravem mestu. Času primerno so namreč tudi brivniki danes polni najnovejše tehnologije, ki je prisotna na vsakem koraku in uporabnikom olajša marsikatero opravilo. Takšna sta tudi brivnik Braun Series 3 Shave&Style 3010BT in urejevalnik Braun BT7040 za urejanje brade in striženje las.

Braun Series 3 Shave&Style

Braun Series 3 Shave&Style 3010BT 3-v-1 je električni brivnik Wet&Dry z natančnim prirezovalnikom in 5 glavničastimi nastavki.

Odlikuje ga pripomoček 3-v-1 za britje, prirezovanje in oblikovanje robov. Omogoča gladko britje, saj ima 3 brivne dele, občutljive na pritisk. Zato je neverjetno učinkovit in hkrati udoben.

Tudi če imate raje brado kot čisto gladko kožo, je ta brivnik odlična rešitev, saj ima 5 glavnikov za enakomerno prirezovanje (1–7 mm), ki omogočajo možat videz nekajdnevne brade. Prirezovalna glava je zamenljiva in omogoča izredno natančno oblikovanje. Uporabljate ga lahko z vodo, peno ali gelom.

Zmogljiva NiMH baterija se povsem napolni v 1 uri in omogoča 45 minut električnega britja brez vrvice. Tudi če se vam mudi in je baterija izpraznjena, brez skrbi – za eno britje zadošča hitro petminutno polnjenje. Kdaj brivnik potrebuje polnjenje, vas opozori LED prikazovalnik.

  • brivnik Braun Series 3 ProSkin,
  • zamenljiva brivna glava,
  • zamenljiv natančni prirezovalnik,
  • 5 glavnikov za prirezovanje,
  • mehka vrečka za glavnike,
  • zaščitni pokrovček,
  • krtačka za čiščenje,
  • pametni vtič za samodejno prilagajanje napetosti od 100 do 240 voltov.

Kaj ga najbolje opiše? Je neusmiljen do brade in nežen do kože.

Braun BT7040 za urejanje brade in striženje las

Braun BT7040 je odlična izbira, če potrebujete vsestransko napravo za urejanje brade in striženje las. Ima nastavek za natančno prirezovanje in mini brivnik z mrežico. Ostra rezila trajajo celotno življenjsko dobo brivnika. Prav tako ima tudi priročno stojalo. V celoti je primeren za čiščenje z vodo.

Natančno kolesce in 2 glavnika nudijo kar 39 nastavitev dolžine – od 0,5 do 20 mm v korakih po 0,5 mm. Nova Li-ion+ baterija omogoča 150 % daljši čas delovanja v primerjavi s prejšnjim modelom BT3040. Uporabljate ga lahko s priključno vrvico in brez nje.

Poleg dobite brezplačno tudi brivnik Gillette Fusion5 ProGlide s tehnologijo FlexBall za gladko britje na vratu in obrazu.

  • polnilni urejevalnik brade – BT7040
  • dva glavnika za 39 nastavitev dolžine (0,5 – 20 mm)
  • dva nastavka – natančni prirezovalnik in mini brivnik z mrežico
  • brezplačni brivnik Gillette Fusion5 ProGlide s tehnologijo Flexball za gladko britje
  • polnilna enota s kablom za polnjenje
  • vrečka z zadrgo
  • ščetka za čiščenje

Odvisno je torej, kaj potrebujete. Za gladko britje ali kratko brado je vsekakor prava izbira Braun Series 3 Shave&Style 3010BT, za urejanje brade in striženje las pa Braun BT7040.



Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več