Računalništvo, telefonija
11.02.2019 09:30
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uvedba evidence delovnega časa?

Uvedba evidence delovnega časa?
Uvedba evidence delovnega časa?

Uvesti evidenco delovnega časa je pogosto vprašanje, ki si ga zastavljajo vodstva v podjetjih in drugih ustanovah. Ali zaposleni kot vodstvo želijo evidenco delovnega časa? Odgovor je pritrdilen v primeru, da se uporablja sistem, ki omogoča fleksibilnost in prilagoditev na sistem dela. Ne glede na dejstvo, da je evidenca delovnega časa na začetku nezaželena, se v praksi izkaže, da jo kasneje zaposleni z odobritvijo sprejemajo. Seveda je vse odvisno od sistema, ki se uporablja ter od pravil, ki so postavljena.

Nobeno podjetje pri tem ni izjema, in tudi pravila, ki v podjetjih veljajo, se lahko uspešno in enostavno prenesejo v sistem evidence in spremljanja delovnega časa. V primeru, da pa je sistem povezan še z potnimi nalogi in dovolilnicami, pa predstavlja zaokrožen učinkovit sistem, ki ima številne prednosti. Za elektronske najave odsotnosti in službena potovanja je potreben samo en klik. Elektronsko podpisovanje pa prispeva k ekološki osveščenosti. Zadnja najbolj »zaželena« novost je elektronsko arhiviranje mesečnih podatkov in evidenc.

Več kot 10-letne izkušnje z sistemom eTM v različnih podjetjih, šolstvu, zdravstvu in javni upravi kažejo pozitiven odziv. Posebej za sistem šol, kjer se delovni čas deli na obvezno prisotnost in obšolske dejavnosti. Dejstvo, da vse storitve tečejo v oblaku, predstavlja številne prednosti. Izbirate lahko med različnimi načini registracije:

  • prijava preko mobilnih naprav

Prijavno konzolo je možno kombinirat tudi z kontrolo dostopa. Vsi našteti sistemi se lahko med sabo kombinirajo, odvisno ciljev in potreb. Pomemben cilj vsakega sistema evidentiranja delovnega časa je prenos podatkov v sistem obračuna osebnih dohodkov. Trenutno sistem podpira večino najpogosteje uporabljenih ERP sistemov.

Tako zaokrožen sistem daje pritrdilen odgovor na zastavljeno vprašanje ali je evidenca delovnega časa smiselna.

Več o informacij na spletni strani www.e-tm.si ali (02 3000 360).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več