Računalništvo, telefonija
22.08.2019 07:00

Deli z drugimi:

Share

Uživajte v koncu poletja s Huaweiem

Uživajte v koncu poletja s Huaweiem
Uživajte v koncu poletja s Huaweiem

Huawei vabi, da konec poletja in začetek jeseni preživite ob dobri glasbi. Ob nakupu vrhunskega pametnega telefona namreč prejmete še Bluetooth zvočnik.


Huawei ceni svoje uporabnike in to dokazuje z napravami, ki podpirajo njihove dejavnosti. Pa naj bodo navdušeni mladi fotografi ali ljubitelji glasbe in kulture. V času do 15. septembra bodo kupci vrhunskega pametnega telefona Huawei P30 lite ali Huawei P smart Z deležni prav posebnega darila, brezžičnega Bluetooth zvočnika!(*)

Ponudba Huaweievih naprav je pestra in prilagojena uporabnikom, saj pozna njihove potrebe in jim zato vedno želi stopiti naproti. Športnim navdušencem je na voljo pametna ura Huawei Watch GT, katere odlika je poleg dolgega trajanja baterije, beleženje športov in kakovosti spanja, tudi natančno tipalo srčnega utripa. Ljubitelji glasbe pa bodo gotovo znali ceniti kakovostne slušalke Huawei FreeBuds Lite, ki pametni telefon spremenijo v predvajalnik glasbe.

Vrhunska telefona Huawei P30 lite in Huawei P smart Z

Huawei P30 lite je hit poletja zaradi dostopne cene, namenjen pa je predvsem mlajšim, ki vseeno od njega pričakujejo zmogljiv sistem kamer. Glavna ima tipalo ločljivosti 48 milijonov slikovnih pik, dopolnjujeta pa jo kamera z ultra širokim objektivom in 8 milijonskim tipalom ter 2 milijonska, ki poskrbi za podatke o globini posnetka. Zaradi ločljivosti glavne in pa 120 stopinj vidnega kota druge kamere ni prizora, ki ga ne bi mogli zajeti v vsej njegovi širini in bogastvu podrobnosti.

Prav tako poseben je tudi pametni telefon Huawei P smart Z, ki cilja na študente in mlade strokovnjake, ki bi radi izkoristili novo pridobljeno neodvisnost, vendar morajo občasno postaviti posel pred zabavo. Poleg zmogljivega procesorja ter dveh zadnjih kamer podprtih z umetno inteligenco, ga odlikujeta velik, skoraj brezrobi zaslon, ki briše mejo med navideznim in resničnim svetom ter izskočna kamera. Med običajno uporabo se le ta skriva v telesu, ko pa želite posneti selfi, samodejno izskoči in lebdi nad telefonom kot periskop podmornice nad morsko gladino.

Nova oblika skrbi za uporabnike

Huawei pozna pričakovanja svojih uporabnikov, razume pa tudi njihove skrbi. Kupci pametnih telefonov serije P30 so bili meseca junija ob registraciji deležni možnosti promocijske menjave zaslona, uporabniki izbranih starejših modelov pa so do 14. septembra pri menjavi zaslona upravičeni do 50 % popusta.

Kateri pametni telefoni so vključeni v storitev Huawei Jamstvo in kakšne so cene, preverite na spletni strani storitve.

(*) Ponudba velja do 15. septembra ozirom do izteka zalog. Več informacij na https://consumer.huawei.com/si/campaign/summer ali prodajnih mestih.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več