Računalništvo, telefonija
11.03.2013 17:09

Deli z drugimi:

Share

V Evropi je bilo prodanih milijon Brother A3 brizgalnih naprav

Prodanih je bilo milijon Brother A3 brizgalnih naprav v Evropi – kar odraža ne le povečevanje, ampak tudi dominanco na trgu specialista za tiskanje in upravljanje z dokumenti. Navdušujoča zgodba je bila dosežena v manj kot petih letih, s predstavitvijo Brotherjeve prve A3 brizgalne naprave vse v enem v letu 2008.
Brotherjeva najnovejša A3 zmogljiva brizgalna inovacija – poslovna brizgalna serija.
Brotherjeva najnovejša A3 zmogljiva brizgalna inovacija – poslovna brizgalna serija.

V letu 2012 je Brother prodal preko 316.000 enot, več kot petkratnik v primerjavi z najbližjim tekmecem. Sedem od desetih najbolje prodajanih A3 brizgalnih tiskalnikov je bilo znamke Brother, kar je pripomoglo k 79 % deležu celotnega A3 brizgalnega trga1. S prodajo več kot milijon A3 brizgalnih naprav je Brotherjev pomemben vpliv na ta sektor zdaj jasen.

Številke prav tako odražajo dobo pomembnih inovacij za Brother – v smislu razvoja izdelkov in trženja.

Na vročih petah nagrajene 141% kampanije, ki je izpostavila in dokazala pozitiven vpliv A3 natisnejnih materialov na uspešnost majhnih in srednje velikih podjetij, je Brother v letu 2012 predstavil svoj najmanjši in najhitrejši A3 brizgalni tiskalnik – in ‘prvi na svetu’ tiskanje s podajanjem papirja ležeče – v novi poslovni brizgalni seriji.

Andrej Zalokar, regionalni vodja razvoja pri Brother Slovenija, je povedal: “V letu 2008 smo prepoznali praznino na trgu za stroškovno učinkovite A3 rešitve za majhna in srednje velika podjetja – in zdaj preznujemo našo milijonto prodano A3 brigalno napravo v Evropi. To le potrjuje naše razmišljanje. Majhna podjetja si želijo visoke tehnologije in možnost tiskanja A3 učinkovito in cenovno ugodno jasno ustreza tej zahtevi.”

“Imeli smo močno podporo s strani prodajnih kanalov, da smo dosegli to točko, zlasti v zvezi z našima zadnjima kampanijama ‘Print 3.0’ in 141%. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z našimi ključnimi partnerji za prihodnji razvoj rasti na tem področju.”

Glavni vzrok za uspeh Brotherja je širina njegove serije izdelkov. Z devetimi modeli, ki so trenutno dostopni, več kot štirikratnik konkurence, je Brother sposoben zapolniti širok razpon potreb majhnih in srednje velikih podjetij glede potreb v A3 tehnologiji.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več