19.04.2018 14:23
Posodobljeno 6 let nazaj.

V Ljubljani zbranih več kot 200 strokovnjakov za virtualizacijo

Na osrednjem slovenskem dogodku za virtualizacijo se je v četrtek, 12. aprila, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani zbralo več kot 200 predavateljev, managerjev, vodij IT rešitev, tehničnih inženirjev in koordinatorjev poslovanja iz Slovenije in tujine.

Podjetje DISS d.o.o., vodilni slovenski računalniški trgovec, je v Slovenijo pripeljalo priznane VMware strokovnjake in predavatelje, ki so navzočim predstavili nepogrešljive trende za odkrivanje tehnologije, ki oblikuje prihodnost digitalnega poslovanja in virtualizacije.

Matthias Schorer, vodja poslovanja IoT, je prestavil kako je lahko IoT pomemben del za mnoga podjetja, ki stopijo na pot digitalne preobrazbe. Dejan Grubać, vrhunski strokovnjak na področju tehnično-predprodajnih aktivnosti, je predstavil modernizirane podatkovne centre, Piotr Jabłoński, ki je publiko nagovoril že lani, je tokrat predstavil interakcije med uporabniki, aplikacijami in podatki, Roch Norwa pa je spregovoril o novem načinu dela, ki ni več povezano s pisarno in aplikacijah, ki lahko takšno delo olajšajo.

Na konferenci je bilo predstavljenih tudi več kot deset primerov iz prakse, ki so jih predstavili predstavniki znamk DellEMC, NIL d.o.o., Veeam Software, HPE Slovenija, Lenovo, Arhides d.o.o., APC by Schneider Electric in Kaspersky Lab.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALSO TECHNOLOGY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ALSO TECHNOLOGY d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALSO TECHNOLOGY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

Pilon AEC