Računalništvo, telefonija
13.07.2019 14:17

Deli z drugimi:

Share

V poletje z novim telefonom

Najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji Telemach v julijskem DOUBLE DEALU ponuja zmagovalna mobilna telefona z vrhunskima kamerama Huawei P30 in Samsung Galaxy A50.
V poletje z novim telefonom
V poletje z novim telefonom

Akcija DOUBLE DEAL je izvrstna priložnost za vse, ki želite v kombinaciji s telefonom in mobilnim paketom znižati mesečne stroške mobilnih storitev. Vrhunski mobilni telefon v paketu NAJVEČ z neomejeno količino prenosa podatkov izpolnjuje želje in pričakovanja uporabnikov. Za brezskrbno brskanje po spletu in objavo poletnih fotografij tudi na dopustu pa paket prinaša še 9 GB prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju in 200 MB v ZDA. Izberite enega od zmagovalnih telefonov v tokratni akciji in ujemite poletne trenutke v vsej njihovi lepoti.

HUAWEI P30 s trojno kamero Leica poskrbi, da bodo vaše fotografije vrhunske kakovosti. S 6 GB delovnega in 126 GB osnovnega pomnilnika pa ponuja dovolj prostora za shranjevanje vaših najljubših trenutkov. Ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesec bo telefon skupaj s slušalkami Freebuds Lite julija vaš že za 20,83 EUR na mesec.

V aktualni DOUBLE DEAL ponudbi najdete še vrhunski telefon SAMSUNG A50, ki zajame žive fotografije pri dnevni svetlobi, jasne slike pa z odkrivanjem svetlobe in zmanjševanjem hrupa posname tudi v temi. Pri ustvarjanju zavidljivih fotografij vam bom v pomoč tudi funkcija Live Focus, s katero boste poudarili izbrani element. Samsung A50 vas julija, ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev, v paketu NAJVEČ, skupaj s tablico Samsung TAB A 10.1. LTE čaka že za 17,66 EUR mesečno.

Da bo začetek poletja še lepši, pa izkoristite še posebno ugodnost ob sklenitvi naročniškega razmerja na spletu, ki vam prinaša prvih šest mesecev brez mesečne naročnine.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več