Računalništvo, telefonija
06.04.2018 17:00

Deli z drugimi:

Share

V pomlad z električnim skirojem!

Ker je pomlad tu, smo se odločili, da vam tokrat predstavimo električne skiroje in rolke, ki so na voljo na Slovenskem trgu. Električni skiroji in rolke so odlična zadeva za v mesta, kjer kronično primanjkuje parkirnih mest, hkrati se boste tako ognili prometnim zamaškom.
V pomlad z električnim skirojem!
V pomlad z električnim skirojem!

Eden izmed najbolje ocenjenih in vrhunskih električnih skirojev je Xiaomi M365, ki je narejen iz vrhunskega letalskega aluminija, ki ga naredi zelo vzdržljivega poleg tega pa tehta samo 12,5 kg. Ima tudi elektronski zavorni sistem z ABS in rekuperacijo energije. Tempomat bo omogočil enakomerno hitrost. Z električnim skirojem Xiaomi M365 lahko prevozite do 25 km (odvisno od terena), najvišja hitrost je 25km/h. Nanj se lahko povežete tudi preko pametnega telefona in tako preverite stanje baterije, prevožene kilometre in ostale nastavitve.

Kot darilo prejmete še 2 dodatni pnevmatiki in 2 dodatni zračnici. Električni skiro Xiaomi M365 je na voljo v beli in črni barvi.

Na področju rolk je trenutno na voljo električna rolka Segway Mini Scooter priznane blagovne znamke Ninebot, ki je vodilna na področju razvoja električnih rolk. Tehta 12,8 kg, potovali pa boste lahko s hitrostjo do 16 km/h. Primerna je tako za tlakovane kot netlakovane utrjene površine ter celo makadam, če je cesta brez naklona.

Na voljo pri Mimovrste.com po akcijski ceni 399,90€ namesto 699,90€!

Naslednji v vrsti je električni skiro Kawasaki, ki je odlična naprava za mestno vožnjo. Ker je eden najlažjih skirojev na tržišču (tehta le 9,5 kg), ga boste z lahkoto vzeli s seboj povsod. Olajšal vam bo pot v službo, trgovino ali pa boste z njim premagovali razdalje na dopustu. Z njim lahko prevozite do 20 km s hitrostjo do 18 km/h. Zlaganje je enostavno, zato s shranjevanjem ne bo težav.

Kawasaki rolka KX-PRO6.5A predstavlja način gibanja prihodnosti! Z njo se boste gibali na način, ki ga še niste spoznali. Skuter rolka je korak k evoluciji prevoza, saj omogoča izjemno zabavo kot vožnja z rolko, obenem pa je z njo popolnoma enostavno upravljati. Ta izjemna ravnotežnostna skuter rolka za delovanje uporablja zmogljivo Samsung baterijo. Z enim popolnim polnjenjem lahko prevozite do 20 kilometrov, največja dosežena hitrost skuter rolke pa je 15–20 km/h.

Med uporabo električnih skirojev in rolk svetujemo uporabo varnostne čelade, saj so velikosti zelo visoke in prav je, da je varnost na prvem mestu.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več