Računalništvo, telefonija
22.01.2016 12:35

Deli z drugimi:

Share

V Program zvestobe Telekoma Slovenije včlanjenih že 250.000 uporabnikov

V teh dneh so v Telekomu Slovenije zabeležili že 250.000 članov Programa zvestobe. Jubilejna članica Programa zvestobe Telekoma Slovenije je postala Mihaela Kogovšek iz Dragomera, ki ji je Telekom Slovenije ob tej priložnosti v Telekomovem centru v Cityparku v Ljubljani podaril tablični računalnik Galaxy Tab S2 9.7 WiFi.
Vesna Petrovič Žargi in Mihaela Kogovšek s sinovi
Vesna Petrovič Žargi in Mihaela Kogovšek s sinovi

Telekom Slovenije v okviru Programa zvestobe članom, naročnikom storitev Telekoma Slovenije, omogoča zbiranje točk ugodnosti, ki jih lahko uporabniki izkoristijo za ugodnejši nakup različnih izdelkov in storitev družbe. Tako lahko člani Programa zvestobe izkoristijo možnost brezplačnega ogleda vsebin na zahtevo, dodatni zakup prenosa podatkov ali sporočil SMS/MMS, polnitev računa Mobi brez doplačila, nakup izbranih izdelkov na obroke, popust na računu za telekomunikacije ali popust pri nakupu v E-trgovini in v Telekomovih centrih.

Člani Programa zvestobe se najpogosteje odločijo za popust na mesečnem računu ali nakup izbranih izdelkov, med katerimi so najbolj priljubljeni televizorji, osebni in tablični računalniki.

Več kot tretjina članov Programa zvestobe upravlja s svojimi točkami samostojno, prek računalnika, tablice ali pametnega telefona. Več kot polovica članov, ki točke ugodnosti unovči, to stori prek portala Moj Telekom ali ukaznega niza s pomočjo sporočila SMS. Program zvestobe je približno enako priljubljen tako pri moških kot pri ženskah, povprečna starost članov pa je okoli 45 let.

»V program zvestobe Telekoma Slovenije sem se včlanila zaradi želje po prihranku in enostavne uporabe. Nagrade res nisem pričakovala in sem je zato še toliko bolj vesela. Tablica bo zelo prav prišla za domačo uporabo in prosti čas. Tablico bo uporabljal moj najmlajši sin,« je ob tem povedala nagrajenka Mihaela Kogovšek.

»V Telekomu Slovenije si neprestano prizadevamo za zadovoljstvo naših uporabnikov, zato zanje pripravljamo različne ugodnosti, s katerimi jim želimo pokazati, da cenimo njihovo zvestobo. Zadovoljni smo, da smo s Programom zvestobe prepričali že 250.000 uporabnikov, saj lahko tako z njimi gradimo bolj neposreden odnos in jim ponudimo njihovim željam prilagojene ugodnosti,« je ob tem dodala Vesna Petrovič Žargi, vodja Telekomovih centrov v Ljubljani.

Včlanitev v Program zvestobe Telekoma Slovenije je brezplačna in brez obveznosti za člane. Vanj se lahko vključijo naročniki storitev Telekoma Slovenije in uporabniki storitev Mobi, ki so zasebni uporabniki, samostojni podjetniki ali fizične osebe, ki opravljajo registrirano dejavnost.

Več o Programu zvestobe in ponudbi Telekoma Slovenije na http://www.telekom.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več