01.07.2013 10:19

V Slovenijo prihaja HP ENVY Rove20

Prenosljiv vse-v-enem računalnik za popolnoma nove oblike zabave v krogu družine ali s prijatelji
Nove dimenzije zabave.

V prvi polovici julija na police slovenskih trgovin prihaja HP Rove20, prvi vse-v-enem namizni računalnik z vgrajeno baterijo na trgu. Napravo lahko tako vzamemo s pisalne mize in jo enostavno prenesemo v dnevno sobo ali na kuhinjsko mizo. Njena enkratna zasnova in napredna tehnologija zaslona na dotik bo družini in prijateljem ponudila popolnoma nove oblike zabave.

Položaj HP Envy Rove20 je moč enostavno spremeniti iz pokončnega do popolnoma vodoravnega, z napredno večtočkovno tehnologijo zaslona na dotik pa lahko napravo uporablja več oseb hkrati. Takšen ležeč položaj omogoča zabavo za vso družino ali prijatelje z družabnimi igrami, kot so Electronic Arts’ Monopoly™, Fingertapps™ JigsWar Puzzle in Fingertapps Musical Instruments.

50,8 centimetrski HD zaslon s tehnologijo IPS in resolucijo 1600×900 dpi nudi široke vidne kote, bogate barve in ostre grafike za uživanje ob multimedijskih vsebinah in filmih, vgrajen Beats AudioTM­ pa kakovosten in čist zvok. HP Envy Rove20 poganja četrta generacija Intel® Core™ procesorjev in Intel HD 4400 grafična kartica.

Napravo seveda odlikujejo tudi vse potrebne funkcionalnosti, ki jih uporabniki pričakujejo od svojega osebnega namiznega računalnika – med njimi operacijski sistem Windows 8, interni pomnilnik s kapaciteto 1 TB, spletna kamera na sprednji strani in vgrajeni stereo mikrofoni, reža za SD kartico, Wi-Fi, bluetooth, LAN in USB vmesniki. HP Envy Rove20 tako odpira nove dimenzije za delo doma in zabavo v krogu najbližjih.

HP Envy Rove20 bo kupcem v Sloveniji na voljo od meseca julija, cene zanj se bodo pričele pri 1.039€.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00