Računalništvo, telefonija
13.07.2019 20:00

Deli z drugimi:

Share

V vsakem trenutku preverite, kaj se dogaja doma

.. Ko odhajamo na dopust, je navadno ena večjih skrbi ta, da ne vemo, kaj se medtem dogaja doma. Obstajajo pa enostavne in učinkovite rešitve, da bodo skrbi postale stvar preteklosti ..
V vsakem trenutku preverite, kaj se dogaja doma
V vsakem trenutku preverite, kaj se dogaja doma

Danes obstajajo kakovostni izdelki, ki varujejo naš dom tudi takrat, ko nas ni doma. V praksi to pomeni, da se lahko odpravimo na dopust, hkrati pa lahko z enim očesom (ki je v praksi kamera) spremljamo, kaj se dogaja v domači hiši ali stanovanju. Seveda kamere dopolnjujejo enostavne aplikacije, ki uporabniško izkušnjo naredijo posebej prijazno.

V podjetju Bonajo nudijo vrsto rešitev, s katerimi boste lahko na zaslužen dopust odšli bolj mirni: tako notranje kot zunanje IP kamere, pa tudi brezžični zvonec …

Kakovostna zunanja kamera

Visokokakovostna brezžična IP kamera HOMEGUARD HGWOB-851 zagotavlja odlično kakovost posnetkov. Ima avtomatsko nočno snemanje do 20 metrov in je primerna za vse vremenske razmere. Omogoča FullHD snemanje (1080p). Kamero lahko upravljamo na daljavo s pomočjo pametnega mobilnega telefona, tablice ali računalnika. Opremljena je tudi s senzorjem gibanja in obveščanjem neposredno na vaš mobilni telefon. Priložena je tudi spominska kartica microSD kapacitete 8 gigabajtov. Ta kamera ima vse, kar si lahko pri zunanji kameri želite.

Notranja kamera z mikrofonom in zvočnikom

Če potrebujete kakovostno kamero za notranje prostore, ja za vas kot nalašč HOMEGUARD HGWIP-812, kakovostna brezžična IP kamera, ki vas bo razvajala z odličnimi posnetki, omogoča pa tudi dvosmerno komunikacijo preko vgrajenega mikrofona in zvočnika. Prav tako kot pri zgoraj omenjeni, lahko tudi to kamero upravljamo na daljavo s telefonom, tablico ali računalnikom. Snema v Full HD ločljivosti, ima senzor gibanja in ima možnost obveščanja na vaš telefon. Če želite, omogoča razširitev spominskega mesta z SD kartico (do 128 gigabajtov), a ta ni priložena.

Pametni zvonec

Ko boste na dopustu, pa vas doma utegne tudi kdo obiskati. HOMEGUARD HGWVD-850 je pametni brezžični zvonec, ki vam na vašem mobilniku omogoča spremljanje dogajanja v Full HD, omogoča 150-stopinjski vidni kot, nočno snemanje, prav tako pa ima tudi senzor gibanja. Če kdo pri vaših vratih pozvoni, se lahko z njim preko pametnega telefona tudi pogovarjate – kot pri domofonu.

Prav tako imajo pri HOMEGUARDU na voljo tudi profesionalno serijo kamer in snemalnikov, ki omogočajo snemanje v ločljivosti 4K in priključitev večih kamer, ki bodo vaš dom spremenile v trdnjavo.

Da boste ob prihodu domov varno parkirali

HOMEGUARD ima tudi zanimiv senzor za parkiranje, ki bo poskrbel za varnost vašega avtomobila, ko se boste vrnili z dopusta. Tega namestite na steno v garaži oziroma na parkirno mesto, tako da ob parkiranju vozite proti njem. Z lučkami vas opozarja, kdaj lahko še zapeljete naprej (zelena), kdaj morate upočasniti (rumena) in kdaj se morate ustaviti (rdeča). Tako se ne bo nikoli več zgodilo, da bi ob parkiranju z nosom avtomobila »poljubili« steno ali naredili večjo škodo.

Za več podatkov o opisanih rešitvah obiščite bonajo.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BONAJO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BONAJO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BONAJO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178