Računalništvo, telefonija
16.10.2019 09:18
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vabljeni na osrednjo poslovno konferenco GoDigital – Podatki in umetna inteligenca

Vabljeni na osrednjo poslovno konferenco GoDigital - Podatki in umetna inteligenca
Vabljeni na osrednjo poslovno konferenco GoDigital - Podatki in umetna inteligenca

Vabljeni na osrednjo poslovno konferenco GoDigital – Podatki in umetna inteligenca, ki bo 19. novembra v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

Umetna inteligenca igra vedno večjo vlogo v naših življenjih in ima ključno vlogo pri optimizaciji poslovnih procesov, povečanju dodane vrednosti izdelkov in storitev. Po mnenju strokovnjakov bo umetna inteligenca v prihodnosti najbolj pomembna in prebojna tehnologija v poslovnem svetu ter motor rasti konkurenčnosti gospodarstva, zato ni presenetljivo, da so številna podjetja v umetni inteligenci že prepoznala velik potencial.


Konferenca bo povezala poglede vodilnih analitskih hiš o svetovnih trendih in gibanjih, vidik in usmeritve Evropske komisije, ponudnike rešitev in podjetja, ki so že začela z uvajanjem umetne inteligence v poslovne procese.

Konferenca je namenjena direktorjem podjetij, direktorjem informatike in digitalne transformacije ter drugim vodilnim kadrom, ki se ukvarjajo z razvojem podjetja, proizvodnje, marketinga in prodaje ter drugih poslovnih funkcij.

Organizator konference je Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS in SRIP IKT horizontalna mreža v sodelovanju z Ministrstvom RS za gospodarski razvoj in tehnologijo.

V Sloveniji bodo vodilni misleci z globalnimi pogledi in priporočili:

  • Emily Mansfield, glavna ekonomistka pri The Economist Intelligence Unit bo pojasnila, kako bo umetna inteligenca preoblikovala gospodarstvo, industrijo in družbo. Predstavila bo izsledke študije, ključne kazalnike uvajanja in največje strateške izzive, s katerimi se soočajo vodstveni delavci v podjetjih. Ključni sporočilo raziskave je, da bodo odločitve, ki jih danes sprejemamo, odločilno vplivale na življenje in uspešnost gospodarstva v prihodnosti.
  • Pawel Bialka, izvršni partner podjetja Gartner na Poljskem, bo predstavil kako napredna podjetja v svoje poslovne procese že uvajajo umetno inteligenco in kakšen vpliv bo imela na njihovo uspešnost ter predlagal nekaj priporočil za uspešen začetek uvajanja.
  • Eric Badiqué, svetovalec za umetno inteligenco pri GD CONNECT, Evropski komisiji, pa bo predstavil strategijo Evropske komisije za pospešen razvoj in uvajanje umetne inteligence, instrumente, s katerimi bomo to dosegli ter spregovoril o tem, kako zagotoviti etično in zaupanja vredno uporabo umetne inteligence.

Prijave so že odprte! Kotizacija: 150 EUR + ddv

Bralci RAČUNALNIŠKIH NOVIC imajo s kodo

RN_GODIGITAL 25 % popust na kotizacijo.


Vsi ki se bodo prijavili do 5.11., dobijo na konferenci knjigo Velesili umetne inteligence, o sobivanju človeštva in umetne inteligence.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več