Računalništvo, telefonija
16.02.2018 14:08
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zagotovite podjetju varen prehod na e-pošto v oblaku

Zagotovite podjetju varen prehod na e-pošto v oblaku
Zagotovite podjetju varen prehod na e-pošto v oblaku

Mala in srednje velika podjetja se čedalje bolj poslužujejo storitev v oblaku. Za večino je prvi korak vzpostavitev elektronske pošte v oblaku. Nova varnostna rešitev ‘Kaspersky Security for Microsoft Office 365’ na to področje prinaša naslednjo generacijo tehnologij za odkrivanje groženj. Kot razlaga Vladimir Zapolyansky, vodja poslovanja za mala in srednje velika podjetja v družbi Kaspersky Lab, sistemi strojnega učenja in storitve obveščanja o grožnjah v oblaku v realnem času omogočajo večjo zaščito pri uporabi storitve ‘Exchange Online’ v pisarniškem paketu Microsoft Office 365.

Pošiljanje in prejemanje elektronske pošte je del vsakodnevne poslovne rutine. Zato ni nenavadno, da so spletni kriminalci zainteresirani za iskanje novih načinov izkoriščanja elektronske pošte za doseg lastnih zlonamernih ciljev. Kot rešitev za varnostne izzive ter v pomoč malim in srednje velikim podjetjem pri zaščiti njihovih sistemov za elektronsko pošto na območju poslovnih prostorov družba Kaspersky Lab ponuja zaščito za strežnike in prehode za elektronsko pošto ‘Kaspersky Security for Microsoft Office 365’.

Katere so glavne prednosti varnostne rešitve ‘Kaspersky Security for Microsoft Office 365’?

“Varnostna rešitev družbe Kaspersky Lab gostuje v oblaku, kar omogoča priročno in fleksibilno upravljanje elektronske pošte in varnosti. Tako malim in srednje velikim podjetjem prinaša številne koristi, denimo preprosto nastavitev in integracijo s storitvijo ‘Exchange Online’, nadzorno ploščo s pregledom podatkov o odkritih grožnjah ter možnost nastavitve varnostne kopije elektronskih sporočil in obnovo izbrisanih.”

Kako ta varnostna rešitev deluje?

“Skupaj z že vgrajeno zaščito Microsofta nova kombinirana varnostna rešitev uporabnikom zagotavlja okrepljeno zaščito pred izsiljevalskimi virusi, zlonamernimi priponkami, nezaželeno elektronsko pošto, spletnim ribarjenjem, vključno z napadi, ki zlorabljajo identiteto nadrejenih in nepoznanimi grožnjami. Varnostna rešitev omogoča preprečevanje spletnega ribarjenja, odkrivanje groženj s pomočjo strojnega učenja, zagon programov v izoliranem okolju, filtriranje priponk in dostop do globalne platforme za obveščanje o grožnjah družbe Kaspersky Lab. Vse funkcije so v skladu s konceptom HuMachine©, ki združuje strokovno znanje, masovne podatke o varnostnih grožnjah in strojno učenje za zaščito pred grožnjami, s katerimi se lahko soočijo podjetja.”

Ali ima Kaspersky Lab dostop do elektronske pošte in podatkov o uporabnikih?

“Družba Kaspersky Lab ne shranjuje nobenih elektronski sporočil ali podatkov o uporabnikih. Elektronska sporočila le obravnavamo in ustvarimo začasno kopijo, ki je po postopku nemudoma izbrisana.”

Za koga je najbolj primerna ta nova varnostna rešitev?

“Naša varnostna rešitev je popolna tako za mala in srednje velika podjetja kot tudi za upravljavce informacijske tehnologijo za naročnike. Upravlja se namreč iz ene administrativne konzole v oblaku, tako lahko uporabniki z večkratnim zakupom preprosto upravljajo z varnostjo različnih naročnikov. Rešitev omogoča tudi podporo več računov za različne administratorje, kar pomeni, da lahko tako upravljalec informacijske tehnologije kot podjetje dostopa do upravljalne konzole, daljinskega spremljanja in naročnin na dogodke.”

‘Kaspersky Security for Microsoft Office 365’ je dostopen po vsem svetu prek spleta in pri partnerjih podjetja. Več informacij o varnostni rešitvi in možnosti tridnevnega brezplačnega testiranja je dostopnih na povezavi cloud.kaspersky.com. Uporabniki lahko od 8. februarja 2018 naročijo ‘Kaspersky Security for Microsoft Office 365’ tudi pri partnerjih družbe Kaspersky Lab.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PRISTOP d.o.o., KASPERSKY LAB
Za več informacij so vam na voljo pri PRISTOP d.o.o., KASPERSKY LAB
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PRISTOP d.o.o., KASPERSKY LAB? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več