Računalništvo, telefonija
09.04.2020 11:36
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Varen servis: nova storitev družbe Samsung

Varen servis zagotavlja nemoteno servisiranje naprav, tudi ko morajo uporabniki ostati doma.
Varen servis zagotavlja nemoteno servisiranje naprav, tudi ko morajo uporabniki ostati doma.

Samsung je v Sloveniji uvedel storitev Varen servis, ki zagotavlja nemoteno servisiranje naprav, tudi ko morajo uporabniki ostati doma. Samsung storitve na daljavo, zahvaljujoč usposobljenim tehnikom, zagotavljajo hitrejše popravilo televizorjev in pametnih telefonov, sistem dostave od vrat do vrat pa omogoča varno brezkontaktno prevzemanje in dostavljanje naprav. Pri vseh napravah bo izvedena tudi dezinfekcija, kar zagotavlja še dodatni nivo varnosti, tako za uporabnike kot tudi Samsung zaposlene.

Po vzpostavitvi stika s Samsung podporo za uporabnike bodo morebitne težave s Samsung televizorji ali pametnimi telefoni hitro odpravljene, ne da bi zapustili svojo dnevno sobo. Z uporabo Smart Tutor aplikacije in s privolitvijo uporabnika bo Samsung tehnik oddaljeno dostopal do naprav, si jih ogledal in nadzoroval, medtem pa lahko uporabniki vse korake v živo spremljajo na zaslonu. Uporabnikom je tako na voljo pomoč pri vsakodnevnih dejavnostih, kot je na primer optimizacija računov in nastavitev ali posodabljanje programske opreme in aplikacij.

V primeru okvare televizorja ali pametnega telefona lahko uporabniki pokličejo službo za podporo uporabnikom in naročijo prevzem Samsung naprav kar na domu. Naprave bodo po opravljanjem servisu tudi dostavljene.

Vse naprave bodo dezinficirane pred in po servisu. To bo izvedeno z naprednimi napravami, ki oddajajo UV-C svetlobo, s katero bodo naprave dezinficirane, hkrati pa jih svetloba ne bo poškodovala.

Za več informacij o varnem servisu v Sloveniji obiščite www.samsung.com/si/varen-servis ali pokličite telefonsko številko 080 697 267.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več