Računalništvo, telefonija
14.07.2016 10:24
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Varnost sporočilnega sistema – blokirajte potencialno grožnjo in zagotovite skladnost z regulativo

Varnost sporočilnega sistema – blokirajte potencialno grožnjo in zagotovite skladnost z regulativo
Varnost sporočilnega sistema – blokirajte potencialno grožnjo in zagotovite skladnost z regulativo

Sporočilni sistem je eden pomembnejših sistemov vsake organizacije. Uporabniki zahtevajo nemoten dostop praktično skoraj od koder koli ob ustrezni zaščiti. Po sistemu se pretakajo občutljive informacije, dostop do katerih mora biti nadzorovan in zaščiten.

ADM-Adria vam s pomočjo DELL (Quest) Software rešitev pomaga in svetuje pri načrtovanju, implementaciji in vzdrževanju sistemov. Servis vključuje migracije in konsolidacije.

Rešitve, se prilagajajo velikosti okolja, specifiki naročnika in optimizirajo stroške delovanja.

Poročila in analize, zgodovina SMTP prometa omogočajo vpeljavo ustrezne politike in možnost zanesljivega načrtovanja razvoja sistema.

Sporočila so uporabnikov vselej na razpolago z ustrezno rešitvijo za arhiviranje in »recovery«.

Enostavno iskanje po različnih virih (Office 365®, production/archived mailboxes, public/personal folders (PSTs), offline Exchange files, Archive Manager, backups).

Nastavitve dostopov in spremembe so pod kontrolo. Vemo kdo, kaj, kje in kdaj je spreminjal. Upravljanje tako kompleksnega področje je možno poenostaviti z centralizirano delovno konzolo. Ločena funkcija izvedbe in kontrole.

Podjetje ADM-Adria nudi kompletno rešitev od priprave, izvedbe in vzdrževanja sistemov. Če iščete rešitev zaradi zakonskih zahtev ali samo zaradi lastne želje in ciljev biti med najboljšimi, vam bodo v podjetju ADM-Adria z veseljem priskočili na pomoč.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več