Računalništvo, telefonija
14.12.2019 15:00

Deli z drugimi:

Share

Varnostni sistem je odlično darilo za družinsko varnost

.. Prihaja čas obdarovanj in tehnična darila, ki bodo doma prišla še kako prav, so lahko odlična izbira. Posebej, če govorimo o varnosti ..
Alarmni sistem, ki bo vse leto skrbel za varnost v vaši hiši, stanovanju ali katerem koli drugem prostoru.
Alarmni sistem, ki bo vse leto skrbel za varnost v vaši hiši, stanovanju ali katerem koli drugem prostoru.

Med dragocenimi darili, ki jih boste letos postavili pod drevesce, je lahko tudi alarmni sistem, ki bo vse leto skrbel za varnost v vaši hiši, stanovanju ali katerem koli drugem prostoru, za katerega bi v vsakem trenutku radi vedeli, da je tam vse tako, kot mora biti.

Nepridipravom onemogočite veselje

Prazna hiša ali kateri koli drug prostor, poln dragocenosti, je kot nalašč za nepridiprave. Z alarmnim sistemom lahko vlomilce hitro prestrežete, tako da – ko jih sistem zazna – pokličete policijo. Deluje pa tudi preventivno, saj jih pogosto že pogled na varnostni sistem odvrne od tega, da bi naredili večjo škodo.

Idealno za zaščito manjših prostorov

Pri podjetju TechTrade zato letos priporočajo nakup pametnega alarmnega sistema Hikvision DS-PWA32-NKGT. Gre za brezžični alarmni sistem, ki bo zadovoljil vse potrebe po varnosti vaših prostorov. Hikvision DS-PWA32-NKGT alarmni sistem je namenjen zaščiti manjših prostorov, kot so enodružinske hiše, stanovanja, garaže, delavnice ali vikendi.

Pozabite na razbijanje sten

Pozabite na nerodne kable, razbijanje sten in podobno. Glavna prednost brezžičnih sistemov je prav ta, da te skrbi odpadejo. Z uporabo brezžičnega sistema je nastavitev karseda poenostavljena, saj se ne boste ukvarjali s kabli in tuhtali, kje jih lahko napeljete. Sistem enostavno namestite, povežete in že ga lahko brezskrbno uporabljate.

Najbolje pa je, da prostore nadzorujete kjer koli in kadar koli, saj ga lahko upravljate prek aplikacije Hik-Connect ali HiLook Vison. Hitro, enostavno in pametno, obenem pa zelo varno varovanje vaših družinskih članov, stanovanja, hiše, trgovine, delavnice, garaže ali vikenda.

Konec lažnih alarmov

Nadzorno ploščo lahko povežete s HiLook kamerami, upravljate pa jo prek namenske aplikacije HiLook Vision.

V odprtem prostoru nadzorna plošča omogoča razdaljo oddajanja do 800 metrov. Podpira mobilna omrežja GPRS, 3G in 4G. Podpira pa tudi uporabo do 8 daljinskih upravljalnikov, 32 senzorjev in 12 RFID obeskov. Ima možnost pošiljanja SMS sporočil ali avdio obvestil prek klicev, tako da boste lahko vedno brez skrbi.

Sistem je opremljen tudi s senzorjem gibanja, ki zaznava gibanje v oddaljenosti do 10 metrov. Senzor razloči tudi živali (do približno 24 kilogramov), tako da ne boste deležni nepotrebnih lažnih alarmov. Deluje na temperaturi od -10 do 40 stopinja Celzija. Namestimo ga na višino med 1,8 in 2,4 metra.

Paket, ki ga tokrat priporočajo pri TechTradu, vsebuje nadzorno ploščo, magnetni kontaktni senzor, senzor gibanja, daljinski upravljalnik, pet RFID kartic, baterijo, napajalnik, montažne vijake in navodila.

Seveda lahko vse elemente kupujete posebej in jih dodajate kompletu. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več