Računalništvo, telefonija
22.01.2019 14:18
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vaš stari tiskalnik je lahko vreden 500 evrov!

Z oddajo starega prihranite pri nakupu novega tiskalnika!
Kyocera multifunkcijske naprave.
Kyocera multifunkcijske naprave.

Gotovo ste že slišali in tudi sami uporabili frazo: “Saj še vedno deluje, zakaj bi potreboval navo napravo!”

V principu s tem ni nič narobe. Doma, kjer naprave za tiskanje, skeniranje ali kopiranje ne uporabljamo pogosto, je to najverjetneje kar prava odločitev.

Če pa tiskate več ali če uporabljate tiskalnike ali večopravilne naprave v podjetju, potem je lahko računica precej drugačna. Stare in iztrošene naprave praviloma nimajo več kakovostnih izpisov, tudi nabor funkcionalnosti je praviloma okrnjen, najbolj pa bode v oči strošek izpisov.

Znižanje stroškov pri upravljanju z izpisi je ena od zadnjih večjih priložnosti za zmanjšanje stroškov poslovanja. Pri tem pa so stroški zgolj strojne opreme zanemarljiv del celotnih stroškov upravljanja z dokumenti. Seveda je pa sodobna oprema pogoj, da lahko izkoristimo celoten potencial, ki ga ponujajo rešitve za upravljanje z dokumenti, ki jih je na trgu kar nekaj na voljo. Zato je podjetje Xenon forte ponudilo možnost nakupa tiskalnikov in večopravilnih naprav po principu “staro za novo”.


Koristi, ki jih boste deležni v akciji “Staro za novo”:

  • Znižana cena nove naprave, kjer vam za vašo staro napravo priznajo 50 € popusta pri nakupu A4 naprave in 500 € pri nakupu A3 naprave.
  • Namestitev naprave.
  • Odvoz in reciklaža vaše stare naprave v skladu z okoljskimi standardi.
  • Komplet tonerjev za takojšnje delo.

V ponudbi “Staro za novo” so na voljo trije modeli, Najzmogljivejša, A3 barvna multifunkcijska naprava TASKalfa 2552ci je opremljena za takojšnje delo. Opremljena je tako s kompletom tonerjev za 12.000 izpisov, kot tudi s podajalnikom in podstavkom. Vse kar boste morali narediti je, da naložite v predal papir in začnete z delom.
Maček v žaklju?KYOCERA Document Solutions je lani poleti znova prejela priznanje stanovske tiskarske organizacije, saj jo je laboratorij Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI) izbral kot najbolj zanesljivo blagovno znamko na področju barvnih večopravilnih naprav.


Zmagovalca je laboratorij BLI izbral po rigorozni testni proceduri v kateri so analizirali ključne dejavnike, kot so na primer zastoji naprav. »Vse barvne večopravilne naprave KYOCERA so pokazale odlično zanesljivost, pri čemer je vsaka dosegla 10 od 10 točk,” je povedal George Mikolay, direktor Keypoint Intelligence – Buyers Lab. “Z nizko stopnjo zastojev in brez potrebnih servisnih posegov, so se barvne večopravilne naprave KYOCERA izkazale kot naročene za neprekinjeno delo.”


Torej brez skrbi, kakovost ni sporna, zdaj je pa privlačna tudi ponudba. Preverite na spletni strani: http://kyocera.xenon-forte.si/Staro_za_novo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več