11.10.2017 12:12
Posodobljeno 7 let nazaj.

Vas zanimajo trendi na področju informacijskih tehnologij?

Comtron Roadshow je tradicionalni brezplačni dogodek, ki ga vsako leto organizira podjetje Comtron d.o.o., sistemski integrator iz Maribora. Z več kot 25 letnimi izkušnjami na področju informacijskih tehnologij in certificiranimi strokovnjaki, podjetje Comtron d.o.o. zagotavlja prave kvalitete: strokovnost, znanje in odzivnost.

Skupaj s priznanimi slovenskimi in tujimi IT strokovnjaki, bodo na interaktiven način predstavili aktualne vsebine, najnovejše trende in novosti na področju informacijskih tehnologij. Letošnje leto je ponudilo veliko novosti in s pomočjo naprednih tehnologij družb DellEMC, Microsoft, Veeam, ter ostalih naših partnerjev, boste ostali v koraku s časom.

Prav tako se bo letos prvič na tem dogodku predstavil oddelek programskih rešitev Comtron. Predstavili vam bodo inovativne in sodobne rešitve za davčno blagajno, skladiščni sistem, logistiko in poslovno informacijski sistem ERP TRONInterCenter. Naj izpostavimo tudi vsebino predavanj, ki so danes sigurno aktualna tematika v Sloveniji. To je rast in aktualnost brezgotovinskega plačevanje v Sloveniji (mBills) ter predstavitev orodij za pridobivanje obiska na spletnih straneh s pomočjo digitalnih kanalov (SEO, AdWords, Social, referral viri).

Kdaj in kje?

19. oktober 2017 – Kristalna palača v Ljubljani. Prijavite se lahko tukaj.

Zanimiva predavanja in vrhunski predavatelji – priložnost, ki je ne gre zamuditi!

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

Seyfor d.o.o.