Računalništvo, telefonija
11.10.2017 12:12
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vas zanimajo trendi na področju informacijskih tehnologij?

Vas zanimajo trendi na področju informacijskih tehnologij?
Vas zanimajo trendi na področju informacijskih tehnologij?

Comtron Roadshow je tradicionalni brezplačni dogodek, ki ga vsako leto organizira podjetje Comtron d.o.o., sistemski integrator iz Maribora. Z več kot 25 letnimi izkušnjami na področju informacijskih tehnologij in certificiranimi strokovnjaki, podjetje Comtron d.o.o. zagotavlja prave kvalitete: strokovnost, znanje in odzivnost.

Skupaj s priznanimi slovenskimi in tujimi IT strokovnjaki, bodo na interaktiven način predstavili aktualne vsebine, najnovejše trende in novosti na področju informacijskih tehnologij. Letošnje leto je ponudilo veliko novosti in s pomočjo naprednih tehnologij družb DellEMC, Microsoft, Veeam, ter ostalih naših partnerjev, boste ostali v koraku s časom.

Prav tako se bo letos prvič na tem dogodku predstavil oddelek programskih rešitev Comtron. Predstavili vam bodo inovativne in sodobne rešitve za davčno blagajno, skladiščni sistem, logistiko in poslovno informacijski sistem ERP TRONInterCenter. Naj izpostavimo tudi vsebino predavanj, ki so danes sigurno aktualna tematika v Sloveniji. To je rast in aktualnost brezgotovinskega plačevanje v Sloveniji (mBills) ter predstavitev orodij za pridobivanje obiska na spletnih straneh s pomočjo digitalnih kanalov (SEO, AdWords, Social, referral viri).

Kdaj in kje?

19. oktober 2017 – Kristalna palača v Ljubljani. Prijavite se lahko tukaj.

Zanimiva predavanja in vrhunski predavatelji – priložnost, ki je ne gre zamuditi!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več