Računalništvo, telefonija
14.12.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Vaša ekipa lahko sodeluje kjer koli in kadar koli

.. Podjetja si danes prizadevajo za čim večjo produktivnost zaposlenih in zato tudi spodbujajo boljše delovne prakse med skupinami, ki so lahko široko razpršene - prav zato pa potrebujejo prava orodja ..
Vaša ekipa lahko sodeluje kjer koli in kadar koli
Vaša ekipa lahko sodeluje kjer koli in kadar koli

Delovna mesta so se v primerjavi z desetletjem ali več nazaj močno spremenila. Danes lahko mnoge poklice opravljamo na različnih krajih, ekipe pa morajo za čim boljši učinek med seboj sodelovati. Zato potrebujejo orodja, ki združujejo najboljšo izkušnjo in pregled ter aplikacije za skupno rabo, pregledovanje in urejanje vsebine.

Pisarne se bodo tudi v prihodnosti razvijale tako, da bodo vsebovale odprte prostore, ki bodo omogočali sodelovanje celotne ekipe, to pa bo podkrepljeno z moderno tehnologijo. Ti prostori bodo zasnovani kot območja za zbiranje ter interakcijo – tudi s sodelavci, ki bodo v drugih pisarnah na oddaljenih lokacijah.

Da to zaživi, potrebujemo tehnologijo, ki nam to omogoča – od risanja po tabli do brezžičnega deljenja, skupnega urejanja dokumentov, vstavljanja pripomb in podobno.

NEC InfinityBoard za večjo učinkovitost

NEC InfinityBoard je zasnovan tako, da podpira tovrstne scenarije, tako da lahko predstavitev opravlja več ljudi ali skupin na oddaljenih lokacijah. Tako zadovoljuje potrebe po video konferencah, kreativnem brainstormingu, pregledu dela in sodelovanju za povečanje učinkovitosti dela.

InfinityBoard je odprta in modularna rešitev za sodelovanje, ki organizacijam omogoča uporabo katere koli platforme po izbiri, na primer GoToMeeting, Zoom ali Skype for Business in se lahko integrira s programsko opremo po izbiri. Pustite, da se z InfinityBoardom sprosti vaša kreativnost in doživite vso fleksibilnost, ki vam jo omogoča v kombinaciji z natančno odzivnostjo za neskončen uspeh projekta, na katerem delate.

Pogosto se prave ideje razvijejo šele s sodelovanjem, ki tlakuje pot do uresničitve. Deljenje prinaša veliko prednosti, saj skupno delo vedno ustvarja nove perspektive. Sporočanje idej in znanj je najboljše tako z zvočnimi kot z vizualnimi elementi oziroma kombinacijo obeh, kar vam omogočajo rešitve podjetja NEC. InfinityBoard je bil ustvarjen prav za to.

Prednosti

Prilagodljiv – kombinacija odprte platforme in računalnika z nameščenim operacijskim sistemom Windows 10 Professional pomeni, da je rešitev mogoče prilagoditi glede na zahteve strank brez omejitev na katero koli programsko opremo, aplikacijo za videokonference, operacijsko platformo ali infrastrukturo.

Veliko izbire – ker je rešitev modularna, ima kupec izbiro tudi glede velikosti zaslona ali postavitve z dvojnim zaslonom ali kamero. InfinityBoard je na voljo v velikostih 55 palcev, 65 palcev, 75 palcev in 86 palcev. Prav tako ima lahko InfinityBoard na steni ali na stojalu, nastavlja lahko višino, različne zvočne rešitve in številne druge scenarije.

Nadgradljiv – NEC InfinityBoard je popolnoma prilagodljiv in nadgradljiv.

Podpora in servis – vse funkcionalnosti omenjene rešitve podjetja NEC imajo 3-letno garancijo, prav tako pa imajo zagotovljene usluge podporne službe.

  • Ne glede na to, ali uporabljate brisanje s prstom, pisalom ali dlanjo, tehnologija InGlass zagotavlja brezhibno delovanje.
  • Uživajte v popolni kakovosti zvoka in slike z integriranimi zvočniki in ultra širokokotno kamero.
  • Z aplikacijo Mosaic Connect lahko brezžično predstavite vsebino iz katere koli naprave.
  • Po meri ustreza vašim potrebam – Windows 10 Professional bo za uporabnike idealna rešitev, saj ponuja že znani uporabniški vmesnik.

Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več