29.08.2017 10:26
Posodobljeno 7 let nazaj.

Vedno na voljo

Počitniški čas fotografij

Pametni telefoni danes nadomeščajo predvajalnike glasbe, kamere, video kamere in navigacijo. Zato telefon vsekakor danes uporabljamo bolj in bolj intenzivno. To je tudi razlog, da nam je izredno pomembno, kako dolgo nam zdrži baterija in Huawei je na tem področju naredil največ in ponuja odlično zmogljivo baterijo, ki je nadgrajena s tehnologijo hitrega polnjenja.

Zmogljivost baterije

Večja kot je baterija, daljši čas boste lahko uporabljali določen telefon. Preprosto kajne? Čeprav bi si proizvajalci več kot želeli ponuditi bolj zmogljive telefone, tega ne naredijo, ker bi to močno vplivalo na velikost in težo naprav, ki jih neprenehoma nosimo s seboj. P10 Lite je telefon, pri katerem je Huawei uspel povezati obe zaželeni lastnosti: zmogljivost in velikost.

Huawei P10 Lite prihaja s 3000 mAh baterijo, kar je odlično za 5,2 inčni telefon, ki tehta le 146 gramov. S tem je Huawei dokazal, da je tudi v 7,2 mm tankem telefonu možno predstaviti tako zmogljivo baterijo. S P10 Lite boste lahko 10 ur neprekinjeno brskali po svetovnem spletu ali gledali filme.

Energetsko učinkovit procesor Kirin 658 in Smart Power-Saving 5.0 sistem delujeta z roko v roki za optimizacijo porabe energije. Ni vam treba paziti na porabo energije – vaš pametni telefon bo to naredil za vas!

Hitro polnjenje

Danes samo zmogljiva baterija ni več dovolj. Nujno jo mora dopolnjevati varna in hitra tehnologija polnjenja. Glavni element je polnilec, ki podpira 5V in 9V polnjenje. Za boljše rezultate polnilec avtomatsko prilagodi način polnjenja.

Z le 10 minutami polnjenja boste lahko kar dve uri uživali ob gledanju različnih video vsebin. S 30 minutami polnjenja boste dosegli 43-odstotno polnost baterije, kar je dovolj že za celodnevno uporabo telefona. Za polno baterijo boste potrebovali le 97 minut polnjenja, kar pomeni, da vaš telefon ne bo nikoli več celo noč na polnilcu.

Zelo pomembno pa je tudi dejstvo, da je hitro polnjenje tudi izredno varno. Pet točkovni varnostmi sistem kontrolira proces polnjenja. Sistem je certificiralo kar 11 globalnih organizacij, kar vam zagotavlja najvišji nivo varnosti.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več