26.06.2019 14:33
Posodobljeno 5 let nazaj.

Veracomp nudi možnost izposoje DEMO opreme podjetja Polycom

Skupina Veracomp kot distributer z dodano vrednostjo (ti. VAD – Value Added Distributer) nudi širok nabor rešitev in storitev, napredne storitve logistike ter poslovno, tehnično in marketinško podporo. Je regionalni VAD vodilnih ICT podjetij v CEE regiji.

Podjetje Veracomp je edini distrubuter podjetja Polycom s pisarno v Sloveniji. Nudi tudi možnost izposoje DEMO opreme omenjenega podjetja. Seznam vseh distributerjev najdete na POVEZAVI, na kateri lahko ta podatek tudi preverite.

Če bi želeli izkoristiti možnost izposoje DEMO opreme podjetja Polycom, pišite na: peter.cicerov@veracompadria.com.

Polycomovi distributerji z dodano vrednostjo, kot je Veracomp, so v središču njihovega živahnega partnerskega ekosistema. Grajenje poslovnega odnosa s pooblaščenimi distributerji podjetja Polycom je dragocen vir za podporo nadaljnjemu uspehu. Pooblaščeni distributerji nudijo pomoč pri naročanju izdelkov Polycom, tehnično podporo, demonstracije delovanja ter druge strokovne storitve.

Omrežje pooblaščenih distributerjev družbe Polycom vam zagotavlja ustrezna znanja, orodja in vire, ki jih potrebujete za zagotavljanje celovitih rešitev za pospešitev rasti vašega podjetja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Exclusive Networks Slovenia d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Exclusive Networks Slovenia d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več