Računalništvo, telefonija
27.03.2017 15:21
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

VIDEO: Po ljubezen, dobre prijatelje, znance na splet?

VIDEO: Po ljubezen, dobre prijatelje, znance na splet?
VIDEO: Po ljubezen, dobre prijatelje, znance na splet?

Vse več Slovencev se spoznava prek spleta. Tudi Nipke je Urško spoznal na netu. Kakšna pa je vaša zgodba? Iščemo najbolj zanimive izkušnje s spletnim spoznavanjem – čakajo vas lepe nagrade!

Vse več Slovencev gre po ljubezenske partnerje na splet! Raziskava Zmenki & spoznavanje 2017 pravi, da kar 85% samskih moških in 75 % samskih žensk išče ljubezen prek spleta.

V prid spletnemu spoznavanju govorijo tudi rekordne statistike največjega spoznavnega slovenskega portala ona-on.com. Samo v lanskem letu se portalu pridružilo 34.602 novih uporabnikov, skupno nas je tako več kot 160.000!

Da spletno spoznavanje res deluje, pričajo zgodbe številnih parov. A ne le za iskanje ljubezni, splet uporabljamo tudi za tkanje novih prijateljstev, velikokrat pa kdo, ki smo ga prvič spoznali prek spleta ostane naš znanec.

Zagotovo imate izkušnje s spletnim spoznavanjem tudi vi! Morda ste prek spleta spoznali ljubezen, dobre prijatelje, znance? Povejte nam svojo zgodbo v nagradni in anonimni anketi!

Tudi Nipke je Urško spoznal na spletu

Raper Nipke je Urško spoznal na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com. Po prvem kliku sta se preselila na zasebni klepet, kjer sta debatirala o vsem mogočem. Nipke je o Urški fantaziral, želja, da bi jo spoznal, pa se je iz dneva v dan večala. Kako se je njuno spoznavanje začelo, je Nipke predstavil v videospotu Internet Girl.

Kako se je njuna spletna romanca razvijala po prvem stiku v živo? Nipke pripoveduje v videospotu Bejba iz neta, ki je trenutno na MTV lestvici domačih številka 1!

Kakšna pa je vaša izkušnja s spoznavanjem prek spleta?

Takšna je Nipkova izkušnja z neta. Kakšna pa je vaša? Zagotovo imate smešne, zanimive, čudne pripetljaje s prijatelji, znanci ali pa celo simpatijami, ki ste jih spoznali prek spleta.


Zaupajte nam svojo izkušnjo in se s svojo zgodbo potegujte za lepe nagrade! Top 3 zgodbe bomo lepo nagradili!


Ni važno, ali ste spoznali ljubezen svojega življenja, dobrega prijatelja oz. prijateljico ali še iščete, zaupajte nam svojo zgodbo z neta! Sodelujte v nagradnem natečaju in oddajte svojo izkušnjo s spletnim spoznavanjem – najboljše 3 zgodbe bomo bogato nagradili!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640