Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava  • A- A+

05.03.2016      17:18
|

[Video] Testirajte naslove e-mail sporočil

  • A- A+

 

V videu si lahko pogledate s kakšnim trikom lahko povzročite, da bodo vaša e-mail sporočila oz. e-novice (če jih pošiljate) bolj odpirana, brana, in klikana, kar seveda lahko prinese tudi večjo prodajo.

Tokrat se naslanjam na testiranje naslova e-mail sporočila, katerega kakovost se odrazi tako pri dojemanju spam filtrov, kot tudi temu, kako ga odpirajo prejemniki.


Če vašim obiskovalcem spletne strani redno pošiljate e-novice ali obvestila o vaši ponudbi, potem veste, da je to danes stroškovno najboljši način za pridobivanje novih kupcev. Tako zaradi tega, ker zahteva minimalno investicijo kot tudi zaradi najvišje stopnje konverzije kontakta v kupca. In seveda najvišjim možnim kazalcem ROI.

Današnji nasvet je, da preden pošljete naslednjo e-mail kampanjo, da vašo skupino prejemnikov razdelite v več skupin in vsaki od skupin pošljete enak e-mail, vendar z različnim naslovom. Tistega, ki bo najbolj uspešen, pa pošljete na največjo skupino prejemnikov. Tako se bo zvišala stopnja odpiranja sporočila kot tudi število klikov v samem sporočilu. Posledično bo, samo zaradi tega enostavnega testa, na spletno stran prišlo več kupcev. Pri večjem seznamu e-mail naslovov, se bo to zagotovo poznalo!

Imate vprašanja?

Če želite tudi vi testirati vaše naslove e-mial sporočil, ki jih masovno pošiljate vašim prejemnikom, vam to omogoča tudi napredno Newsletter.si orodje za pošiljanje profesionalnih e-mail kampanj. Lahko si odprete svoj brezplačni Newsletter.si račun, ali pa nas vprašate za več informacij preko kontaktnega obrazca ali telefona 01 600 99 30.

Veliko uspeha!
Povezave:" target="_blank" rel="nofollow">http://