Računalništvo, telefonija
17.12.2015 13:42

Deli z drugimi:

Share

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

VideoExpert.eu - trgovina s profesionalno video opremo
VideoExpert.eu - trgovina s profesionalno video opremo

V začetku letošnjega decembra so pri podjetju Digital Studio, Slak d.o.o. predstavili novo spletno trgovino VideoExpert.eu s profesionalno video, cinema in broadcast opremo priznanih blagovnih znamk.

VideoExpert.eu poleg profesionalne video opreme ponuja tudi strokovno svetovanje pri nakupu in integraciji video sistemov za kompleksnejše postavitve, kot so TV postaje, video in filmske produkcije ter za neodvisne snemalce.

Pripravili so tudi vrsto paketnih ponudb opreme, kjer dobite v paketu vso opremo za profesionalno delo za takojšnjo uporabo v studiu ali na terenu. Vsi paketi opreme so cenovno ugodnejši, kot bi bil posamezen nakup opreme.

Podjetje Digital Studio, Slak d.o.o. se z zastopanjem in integracijo profesionalnih video sistemov ukvarja že več, kot 15 let. Je med prvimi ponudniki v Sloveniji, ki so začeli s prodajo digitalne opreme za video. Njihovi strokovnjaki imajo izkušnje s številnimi integracijami sistemov za lokalne TV postaje širom po Sloveniji in postavitvami šolskih video sistemov za namene izobraževanja v multimedijskih šolah, prav tako, pa so opremili vrsto video produkcij in posameznike, ki se ukvarjajo s profesionalnim snemanjem.

Z novo spletno trgovino VideoExpert.eu ciljajo tako na slovenske, kot na tuje kupce, ki iščejo preverjeno video opremo najuglednješih proizvajalcev. Izbira kvalitetne in preverjene kompatibilne opreme je na prvem mestu, vse to pa bodo združevali v ugodne pakete za različne profile video dejavnosti. Trenutno lahko izbirate med naslednjimi paketi: kamera kompleti, sistemi za video montažo, playout rešitvami, video produkcijskimi sistemi, digital signage sistemi in pametnimi kompleti.

V teh dneh na spletni trgovini VideoExpert.eu potekajo različne cenovno ugodne akcije, ki se jih splača preveriti. Tako samo še v decembru 2015 dobite komplet JVC GY-HM200E – PRO, ki vsebuje 4K kamero, stativ, kit s tremi lučmi, brezžični kravatni mikrofon, torbo, SDHC disk in polnilec za baterije, vse skupaj za kar 725 eurov ceneje, kot v redni ponudbi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Slak d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Slak d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

VideoExpert.eu - trgovina s profesionalno video opremo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Slak d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več